Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rastacsz
tag
válasz
SoundON #112092 üzenetére
Az eversysből kiindulva (lehet, hogy a rendezvény elején, vagy kávé váltás után kóstoltam, de nem volt nagy szám, sikerült jobbat innom kézzel csapoltból, ami inkább a minőség hullámzását mutatja a standokon) még messze van az állandóan tökéletes espresso, pedig abban integrálva van minden.
Ezekből a fejlesztésekből nekem már az is tetszik, hogy egy-egy eszköz már legalább adatokat gyűjt. Eddig nekem a mazzer egy stabil, de konzervatív termékeket gyártónak volt meg. Itt meg már van kések közötti távolság mérés, nem csak számmal megjelölt "fokozat", ami pár éve még nem is volt nullázható. (ezzel pl egy több üzletes kávézó könnyebben tud információt megosztani az egységek között) A felső késtartó kiszerelhetősége anélkül, hogy a beállítás elveszne pl javítja a karbantarthatóságot (ezt több gyártó már régebb óta alkalmazza.)
Az adatok ismeretében a gépeket kezelő pl nagyobb eséllyel indul a jó irányba(pl, mint a számítógépes futómű állítás, ahol piros - sárga - zöld tartomány van, de lehet azt még tweak-elni) , amivel jobb produktum érhető el.
Én sem vagyok meggyőzve az automatikus állításról, mert akkor egy mindent egybe integrált automata is elég, nem kell tedd ide - tedd oda funkcióra redukált ember.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG MSI650
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest