Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
kisati748
üzenetére
Szia!
Köszi a képet, hát ez némileg bonyolultabb, mint vártam, láttam az Ebay-en is néhány képet valami hasonló elektronikáról, de az jóval egyszerűbb volt. Aztán persze lehet csak másik fotót tettek fel, hogy ne lehessen következtetni belőle semmire.
Ezt vissza kellene rajzolni, hogy meg lehessen tervezni hozzá a nyákot. Igen, valószínű a nagyobb gépekben is ilyen lehet, nem hiszem hogy nagyon különbözne. Max nagyobb teljesítményű elektronika kell a nagyobb motorok miatt. Azért lenne fontos az Electronic változat, hogy gombnyomásra tudjon működni. Nem tudom, kicsit talán zavaró lenne a nagy elfordítós bekapcsolóval használni. Egyébként nem tudom, nem használtam még ilyet, csak Graefem volt. De úgy tudom kényelmesebb a használata. Hogy érted, hogy szívás, ha elektronikussal adagonként őrlök? Adagonként őrlök most is egyébként, nem döglesztem a KV-t a tartályban.
Gondolkodom egy mérleges megoldáson is, hogy lehetne mondjuk egy komolyabb mérleget hozzápasszítani ehhez... Kart rátesszük, és a beállított súlynál megáll. Bár ha kimért adagokkal dolgozunk, akkor viszonylag felesleges...
Mi a véleményetek erről, van ebben ráció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolkodom egy mérleges megoldáson is, hogy lehetne mondjuk egy komolyabb mérleget hozzápasszítani ehhez... Kart rátesszük, és a beállított súlynál megáll. Bár ha kimért adagokkal dolgozunk, akkor viszonylag felesleges...