Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SteelCowboy

csendes tag

válasz koxx #105585 üzenetére

Én alapvetően szkeptikus vagyok ezzel a vízzel kapcsolatban. A honlapja sem tesz igazán hozzá, hogy kiépítsek valami vonzalmat a termékei iránt. Nekem olyan kezdetlegesnek tűnik, minden lóg a levegőben, semmi konkrétum... Viszont aki eddig nagyon ajánlotta az Maran Marci és Bagira Ádám.

Marci ezt írta még tavaly:
    "Amiket leírsz azt a víz tudná feldobni még. Illat jön, íz kevésbé akkor az lesz a kakukktojás. Nekem is van BWT kancsóm itthon meg Fecoter vizem és ízre a BWT tök lapos, szemben a Fecoter meg gyümölcsbombát csinálu ugyanabból a kávéból."

Ádám pedig ezt írta róla:
    "Ami a legjobb ízprofilt eredményezi, ezért én mindig ezt használom a pörkölőben cuppinghoz, illetve minden egyéb kávékészítéshez, az a Fecoter. Keresd Istvánt nyugodtan rám hivatkozva. Extra jó a víz, amit gyárt, viszont sajna nem olcsó, de érdemes megkóstolni, mert tényleg sokkal többet lehet kihozni vele minden kávéból."

Ezek fényében sem visz rá a lélek, hogy 500 Ft-ot adjak egy liter vízért. Egyszer lehet, hogy kipróbálom, de mindennapos használatra elég költséges...

Új hozzászólás Aktív témák