Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.zs.
őstag
válasz
zolnagy
üzenetére
Azt kell
mondanomírnom, hogy a Mini Gaggiát nem igazán tudja überelni semmi, nem csak Parcinál hanem nálam sem. A Caravel számomra egy nagyon szép gép, viszont kicsit bonyolultabb használni, mint a Mini Gaggiát. Hőfokilag is pontatlanabb, még ha bele is lógatom a pid box hőelemét, elég nagy hiszterézissel dolgozik, mivel nem a víztérben van a fűtőszál. Ezzel együtt jó kávékat húzok a Caravelel is, de csak hétvégente használom.
A Mini Gaggia így pid box-szal megtámogatva egy iszonyúan hőstabil gép x kávén keresztül.
Egyedüli korlátja csak a 32-33 g-os shot lehet, emiatt pl. szimplázni sem jó. Vagy 15 g-os vst-ből csinál az ember 1:2 arányú shotokat, vagy 18-as kosárból dupla risztrettót, ugyanis fellínzésnél vissza zaccol a kazánba.
Az űr GC-t pedig simán eladnám én is, mint Parci, ha a rohanós hétköznapi reggeleken lenne időm kettőt húzni a Mini Gaggiával, de nincs.... ezért is kerestem eladó QM 0650-et, amiből egy nagyon szép fehér példány Peti...(16v) tesójának köszönhetően itt is van nálam próbán, viszont nekem kényelmetlenebb, macerásabb használni mint az űr GC-t, nem jön be, így mégis csak marad a GC és nem veszek QM-t.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest