Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Xabi78
üzenetére
Kérdés, miben hozna "áttörést" az eladás...
#101444 bluesfan : Őszintén szólva nem igazán veszek észre különbséget, számomra teljesen jó az is, amit hosszas előmelegítés nélkül produkál. Lehet "hardkórabb" kávézók megéreznék, ezt nem tudom megmondani. Mondjuk kicsit agresszívabbra vettem a PID-et, mint gyárilag volt, emiatt először jópár fokkal túlfűti, lehet ez is segít hamarabb átmelegíteni, nem tudom.
Én azt vettem észre, elég hamar átforrósodik a fej is, aminek sok idő kell, az mire a tartályban a víz és a burkolat is melegebb lesz.
Egy HX-en viszont tudtommal semmilyen KV-t nem tudsz főzni, amíg rendesen át nem melegedett a fej, ami ahogy néztem, még a MaraX gyorsított megoldásával is legalább negyed óra.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én azt vettem észre, elég hamar átforrósodik a fej is, aminek sok idő kell, az mire a tartályban a víz és a burkolat is melegebb lesz.