Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.zs.
őstag
Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas, igen szubjektív bejegyzés következik!

Biztosan sokan láttátok a hirdetést, Bluesfan topiktársunk után én is elengedem a Niche Zero kezét
14 hónap használat után azért kicsit a szívemhez nőtt, de bő 1,5 hónapja használok mellette egy Mazzer Major E-t, amibe az összes hozzá kapható kést megvettem ( 151A, 151B, 151C, SSP Red Speed) és a C-s késtől kb. leesik az állam. Ízben, gyorsaságban, mindenben. Nagy csalódás volt számomra az SSP kés, ugyanis attól vártam a legtöbbet. Lehet, hogy kellett volna időt adnom neki, de akkor nem tudtam volna gyakorolni az elállási jogot. Bár olyat is hallottam, hogy bevonatos kést nem kell bejáratni, így lehet, hogy sok változás nem lett volna.
19 g kávéval a kések sebessége:
151A ~14 mp
151B ~7 mp
151C ~3,5 mp
SSP Red Speed ~12 mp
Minél gyorsabb annál jobban ízlett nekem a kávé.
És ami még nagyon tetszik, hogy mivel brutál gyors a kés, ráindítás nélkül is szinte 0 a retenció.
Nyilván nem azt akarom ezzel írni, hogy mindenki rohanjon Niche-t eladni és Majort venni, de akinek van, tegyen bele C-s kést. Annyi van, hogy mivel igen agresszív, ha van a kések közt kávé, nem indul el. Tehát csak adagonkénti őrlésre alkalmas.
videó
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Vostok Europe Energia Rocket GMT karóra
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

14 hónap használat után azért kicsit a szívemhez nőtt, de bő 1,5 hónapja használok mellette egy Mazzer Major E-t, amibe az összes hozzá kapható kést megvettem ( 151A, 151B, 151C, SSP Red Speed) és a C-s késtől kb. leesik az állam. Ízben, gyorsaságban, mindenben. Nagy csalódás volt számomra az SSP kés, ugyanis attól vártam a legtöbbet. Lehet, hogy kellett volna időt adnom neki, de akkor nem tudtam volna gyakorolni az elállási jogot. Bár olyat is hallottam, hogy bevonatos kést nem kell bejáratni, így lehet, hogy sok változás nem lett volna.