Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3815) Dexar007 válasza zsid (#3814) üzenetére


Dexar007
veterán

Viszont ebben az esetben uj hetet sem lehet kezdeni szerintem.

Mas kerdes,hogy ha te egy nap levezetsz 13 orat mondjuk (9 oras pihivel közte) ,akkor is ugyanugy jelzi a tachograf.- Ugye ha belemesz a menübe---kijelzö---1-es vezetö---xy nap akkor ugy fog megjelenni,hogy xy napra 13 ora vezetesed van. Ugyanez igaz a pihenökre is. Ha este 22-kor kiveszel egy 9-est,es reggel 7-kor indulnal,akkor a kijelzön ugy fog megjelenni,hogy van x napra 2 ora pihenöd (22-tol 00-ig),es y napra 7 ora (00-tol 07-ig) pihenöd,megis szabalyos. ( A kijelzöt itt ugy ertem,hogy ha a menüben rakeresel,ott ahol nyomtatni is tudnal ..ha egyszerüen csak lefele lapozol,akkor a rendes pihenöt irja,nem össze-vissza bontva).

,,Mikor indulhat el szabályosan?
Válaszom: Téli időszámításkor csak hétfőn hajnali 1 óra után, nyáron hétfő hajnali 2 óra után!
Magyarázat: A hét hétfő 0 órakor kezdődik, és vasárnap 24:00-kor ér véget. Bármely héten max 56 óra vezetési időnk lehet! Bármely egymást követő 2 héten pedig összesen max 90 óra.
Az 1, illetve 2 óra az UTC idő miatt van! [link]"

Kisaetr mar itt megbukott..hiteltelen lett az oldal,mert ez egyertelmüen nem igaz. ;] Csak arra kell figyelni,az este 10 orai indulasnal,hogy a vezetesi idöt meg az elözö hethez fogja irni 4 oran keresztül (nyari idoszamitas eseten) De ha van vezetesi idöd akkor mehetsz 10-kor is.Viszont ! ha itt figyelni kell,hogy hova irja a tachograf a vezetesi idöt,akkor nem tudod lezarni a hetet egy hetközbeni pihenövel Somatom. :DDD De tudja a franc most mar..

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.