Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nekem is van olyan exkollégám, aki hasonló méretű és lokációjú (igaz nem dunai panorámás, de nagyon jó helyen lévő) ingatlant örökölt - igaz vagy 10 éve nem beszéltem vele, szóval nem tudom, hogy miként hasznosíthatta, eladta-e nyomottabb áron korábban, vagy sem.
Azért ezek a társadalom elég kis részét teszik ki, de tény, hogy nagyon szerencsések, ha hirtelen rámszakadna egy ekkora összeg, valószínűleg én is másképp szervezném az elkövetkező éveimet, mint ahogy most gondolom
- ez már bőven az a pénz, hogy nem kell egzisztenciális dolgokon aggódnod, ha nem szórod két kézzel, bőven belefér, hogy hónapokig ne dolgozz, ha épp olyan kedved van, elkezdj valami olyat tanulni, ami rosszul fizet, de sokkal nagyobb elégedettséggel eltölt, mint a jelenlegi munkád, vagy akár hogy a feleség csak a gyerekekkel és a háztartással foglalkozzon pár évig (már ha ez neki oké
), stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- ez már bőven az a pénz, hogy nem kell egzisztenciális dolgokon aggódnod, ha nem szórod két kézzel, bőven belefér, hogy hónapokig ne dolgozz, ha épp olyan kedved van, elkezdj valami olyat tanulni, ami rosszul fizet, de sokkal nagyobb elégedettséggel eltölt, mint a jelenlegi munkád, vagy akár hogy a feleség csak a gyerekekkel és a háztartással foglalkozzon pár évig (már ha ez neki oké