Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carapace

tag

Huhú, amikor Delivery Manager voltam a Morgan Stanleynél, na akkor volt az, hogy kaptam 20 embert, abból 1 volt magyar a többi Indiai. A legjobb a tesztelő srác volt, akiről egy hónap után kiderült, hogy nem tesztel, hanem automatikusan beállítja a storykat passed-ra. Kérdezgettük a srácot, hogy hát hogy tudnánk segíteni, közben kiderült, hogy még a böngésző cahce-t se tudja kiüríteni, szóal egy idő után feladtam, mentem a resource managementhez, hogy cseréljék le. (A resource management is indiai volt) Igen, természetesen lecseréljük, azonnal, jövő hétre meglesz. Nos, a tag még egy év múlva is ott rontotta a levegőt, a prod bugok annyira elszaporodtak, hogy egyszerűen lehetetlen volt normálisan fejleszteni, mert minden a bugfix-re ment el. Egy idő után fogtam magam, és én kezdtem el tesztelni. A fickó még akkor is ott volt, amikor eljöttem, épp tanította be az utódját.
    Aztán ott volt a másik srác, aki senior volt a projekten, már három éve ott volt, na ő egy hónap alatt képtelen volt egy szimpla Rest API-t leimplementálni (azt hiszem egyes értékpapírokról kellett lekérni 4-5 ESG paramétert), aztán egyszer amikor már nagyon tele volt vele a hócipő, eltűnt hetekre. Amikor megjött, kiderült hogy felborult a lelki békéje, és valami templomba kellett mennie meditálni, hogy rendbejöjjön.
    Aztán ott volt a tech lead, egy tüneményes belsős VP hölgyemény, aki amúgy tök segítőkész volt, csak amikor eljöttem, derült ki, hogy végig fúrt az ED-nél, mert ő akart lenni a DM.

Szóval értem én, hogy ne üljünk magas lovon meg minden, de nincs az a pénz hogy én még egyszer... (na jó, van, de nagyon sok :D )

Új hozzászólás Aktív témák