Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Ebben akkor lenne igazad, ha nincs semmi kb a backlogban, s az adott taskok kipörgetése után várni kell arra, hogy legyen mit csinálni. Én még ilyen helyen nem dolgoztam

Ennek ellenére nyilván ha már 1-2 éve dolgozik az ember egy helyen, tud annyira hatékony lenni, hogy akár napi 2-3 intenzív munkával is elég tetemes mennyiségű munkát tud elvégezni. de jobb esetben emellé még akkor is betesz 1-2 órát pluszban, 1-2 órát agyban ott van de közben mondjuk random itt kell legyél de nincs oka meeting szól a háttérben miközben tereget... szóval azért a napi 6-7 óra, amiből 4 intenzív munka azért ildomos hogy belemenjen átlag, szerintem, alatta én már elgondolkoznék a váltáson... pár hétig persze vicces 2 órákat dolgozni, de ha beleragad az ember... szerintem az mentális temető!
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Apple MacBook
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest