Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#32201) Oppenheimer


Oppenheimer
veterán

Hivatalosan is insolvent lett a cegem mult heten, de ez nem jelenti azt, hogy bereket mar nem tudnak kifizetni. Elindult valami eljaras, nem tudom hogy ez csodeljaras-e, amiben az adossagokat elengedik es a cegvezetest atvette egy un. insolvency admin.
Deel.comosoknak penteken lesz tajekoztatas, de azt hallottam hogy a nemeteknel az hangzott el hogy 3 honap runway van es addig mindenkinek fizetnek fizut, ezalatt megprobaljak eladni a mar az adossagaitol megszabaditott ceget.

Varhatoan jo olcson de talan lesz ra vevo. Mindenesetre az interjuim gyumolcse beerett, kaptam egy offert egy multitol (sima magyaroszagi munkahely):
Brutto fizu kicsivel 2.1 folott + 10-20% bonusz evente fizetve. Bonusszal nem szamolok, mert bar haverom minden evben kapott miota ott van, jellemzoen cegek hanyatlani kezdenek mikor oda megyek dolgozni, es ezt tuti kivezetik mire en is kaphatnek. ;]

Nem rossz offer, bar nem adnak extra szabadnapokat mint a mostani helyem, amit azert meg fogok erezni.

Valoszinu hogy el fogom fogadni, mert nagyon unom mar a likviditasi problemas banant, de sajnos ez igy 9-10 honap munkaviszony utan job-hop lesz, es ha tenyleg sikerul jovore svajcba koltoznunk, akkor ujabb job-hop, ami eleg szarul nez majd ki a CV-ben.

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.