Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#32651) -Skylake- válasza VirsLee (#32650) üzenetére


-Skylake-
addikt

ennyi. nekem pl szuleim konyvelok (sajat ceg), ok ugy araznak, hogy forgalom fuggvenye. ertsd, inditasz egy vallalkozast csinalsz mondjuk evente 5M-et azt lekonyvelik szuleim mondjuk Y-ert, ha meg jovore mar 20M-et csinalsz akkor jovore ezt korrigaljak es az eves dijuk mar nem Y hanem mondjuk 3Y. (azert nem 4 mert erzekeltetni akarom, hogy nem siman csak beszorozzak annyival amiennyivel tobb, nyilvan egyre nagyobb osszegeknel egyre kisebb meretkben no, nem 100X annyit szamlaznak annak aki 1milliardot csinal mint annak aki 10M-et, de a logika gondolom kovetheto).
ez a mennyi munka hat.... ennek nem tudom mihez mi koze, nem ez alapjan szamlazol. en is dolgoztam mar nagy cegnek, toluk tobbet is kertem mit mondjuk egy maganembertol netto ugyan arra a munkara. ezt idekeverni teljesen useless, nem azert draga valami mert sokat kell vele szarakodni.
ja es mint ket konyvelo gyereke : sosem lennek konyvelo, mert iszonyat ragas munka. en felnottem a szuleim nelkul kb, mert apam az elmult 20 evben elment reggel 9kor es hazajott este 10kor, teljesen standard volt hogy egyutt laktunk de napokig nem talalkoztunk. nem lehet ezzel annyit keresni, hogy ez megerje (pedig szuleim egyertelmuen kurvasokat keresnek vele) ugyhogy aki arra feszul hogy jajj havi 5perc munka es 30K, hat fyi , en akkor sem csinalnam ezt ha 30 helyett 60at szanlaznek arra az 5 percre. mire ebbol penzt csinalsz (szoval felteszem nem 30ezerbol tengeted az eleted) addigra ez mar reg nem 5perces munka lesz.

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#32652) #41635072 válasza -Skylake- (#32651) üzenetére


#41635072
törölt tag

Rokonságban is van könyvelő vállalkozás tulajdonosa, de ő mondjuk vagy 20 éve nem dolgozik benne, vannak alkalmazottjai, akik megcsinálják. :U

Amúgy én sem értem, hogy egy sablon havi 1 órás rutinfeladatért miért kéne személyenként 15K-nál többet elkérni. Nyilván nem is lehet, hiszem így is elég jó pénzt haza lehet talicskázni. De tudom netto 1M alatt csak éhezik mindenki. ;]

[ Szerkesztve ]

(#32653) CyberPunk666 válasza #41635072 (#32652) üzenetére


CyberPunk666
senior tag

Szerintem az ár legalsó értéke az a ráfordított idő és költség által adott minimum. Ez alatt nincs értelme végezni azt a szakmát.
A másik alsó határ pedig a rendelkezésre álló munka. Hiába érné meg mondjuk már 15k-ért megcsinálni, ha válogathat más munkákból, és ugyanazon idő alatt egy másik 20k-t fizetne, akkor neked megrendelőként azzal kell versenyezned az ő idejéért.

Mindig a kettő közül a nagyobbik lesz az ára.

Tehát az x idő alatti rutinfeladat kb nem jelent semmit.

(#32654) Tapsi válasza #41635072 (#32652) üzenetére


Tapsi
addikt

Szerintem azt kell megérteni, hogy ezt nem lehet sablon 1 órás feladatra leegyszerűsíteni. Ez nem egy 1-megbízós főállás, ahol 1 óra elfolyik. Egy hónapban 160 munkaóra van, ez alapján akkor 160 ügyfele van elméletben egy olyan könyvelőnek, aki csak 1-személyes Kft-ket csinál? Nyilván nem, mert 160 ügyfelet lehetetlen kezelni, a zárásokat megcsinálni. Ezt nem lehet így számolni, ez nonszensz.

(#32655) tigrincs20


tigrincs20
csendes tag

Illetve azt is látni kell, mint az IT-nál a contractor status, h ha alkalmazottként keress X-t, (alkalmazottként is lehet már jól keresni...) akkor vállakozóként minimum 1,5-2 X-t kell kerenie, h megérje. Ezentúl még a könyvelő mint munakerő is fogyóeszköz lett, emiatt mint az építőiparban, lehet h a kis melókat el sem vállalja, vagy csak aránytalanul több pénzért (jogosan). Továbbá azt is látni kell, h a könyvelők elég nagy része 60+-os, tehát már, vagy hamarosan nyugdíjas lesz és mivel manapság az IT meg pl az influenszerkedés lényegesen népszerűbb dolog emiatt az utánpótlás is akadozik és itt is max az AI hozhat esetleg "utánpótlást"

(#32656) tigrincs20 válasza tigrincs20 (#32655) üzenetére


tigrincs20
csendes tag

Arról már nem is beszélve, h innen (fejlett jogállamokban mindenképpen) börtönbe lehet adott esetbe kerülni, de egy tisztességes büntit is össze lehet szedni minden további nélkül. Ezt is be kell árazni

(#32657) Pfiucska válasza Tapsi (#32654) üzenetére


Pfiucska
aktív tag

+1

A jogszabalyi valtozasokat (amikrol szerintem nem kell itt sem meselnem), valakinek le kell kovetni.
Ertem en h latszolag 1 ora alatt “minden” megvan, de ehhez kepben kell lenni rengeteg torvennyel, rendelettel, paragrafussal. A jogasznak sem azert fizetsz egy szerzodesert 30 ezret mert 2 oraig irja..

[ Szerkesztve ]

iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI

(#32658) Tapsi válasza Pfiucska (#32657) üzenetére


Tapsi
addikt

Tök jó példa a jogász, aki a jelzálogszerzit nem fixárasan csinálja, hanem a vételár %-ában. :) Pedig ugyanannyi meló van egy 5 milliós viskóval, meg egy 500-milliós villával is.

Amúgy egyszerű kereslet-kínálat ez. Én csak azt mondtam az elején is, hogy ezek a 15K-s díjak nem lesznek fenntarthatóak, ez teljesen nyilvánvaló.

(#32659) Ursache válasza Tapsi (#32658) üzenetére


Ursache
senior tag

tehat ez pont rossz pelda, mert nem a vegtelen penzert vett viskó 5%-a adja ki hogy neki ennyi jár. a jogszabalyvaltozas lekovetes (mint amolyan tanulandot kell bearazni), de az hogy en mennyit kalapoztam ossze es mekkora erteken cserel gazdat barmi annak mi koze a jogszabalylekovetesalapuberazashoz?

tok fuggetlen dolgok, csak ez a gyakorlat.. en ettol hanyok, hogy hirtelen tobb millio forinttal levesznek, mert vettem egy lakast.

egy ugyvezetoi valtozas bejegyzes 60 ezer? hagyjuk mar...

https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg

(#32660) axioma válasza Ursache (#32659) üzenetére


axioma
veterán

a felelossegbiztositas az (gondolom) ertek alapu - mar regen is fel-egy szazalek de min 40e Ft dolgoztak
viszont ami valoban nem korrekt, az az ingatlankozvetites %-os a'ra, raadasul pofatlan szinten - nulla felelosseg vagy tudasanyag mellett

(#32661) Tapsi válasza Ursache (#32659) üzenetére


Tapsi
addikt

Ha cinikus gci lennék, akkor azt mondanám, hogy el lehet szépen végezni a jogi egyetemet, leszakvizsgázni (+3 év), és akkor nem kell kifizetni a 60 ezret. Másnak meg az röhejes, hogy egy IT-s 150 ezret keres naponta egészen kényelmes munkával. Ezeknek a vekengéseknek semmi értelme. Ha drágállod a díját, akkor keress olyan jogászt, aki megcsinálja olcsóbban. Ha nem találsz, akkor ennek a szolgáltatásnak ebben a pillanatban ennyi az ára. Most tényleg a Merci fórumokba is bekommentelgeted, hogy az S-klasse milyen rohadt drága? :)

Amúgy 2 hete beszéltem több ügyvéddel is, ilyen 0,5%-os díjon mérték a szerzit. Ez bagó a felelősségükhöz képest.

#32660axioma

Hja, ez az ingatlanos dolog tök nehéz ügy. Az van mögötte, hogy a sales-t mindig is keményen kellett jutalékolni, hogy motivált legyen, és hozza az eredményt.

[ Szerkesztve ]

(#32662) axioma válasza Tapsi (#32661) üzenetére


axioma
veterán

ingatlankozvetitot legalabb nem kotelezo igenybe venni...

(#32663) weiss válasza Tapsi (#32661) üzenetére


weiss
addikt

Felelősség, ebben az országban? Orvosnak sincs semmi... :(

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#32664) rushmoon válasza cech19960320 (#32648) üzenetére


rushmoon
csendes tag

1: https://www.hrportal.hu/hr/mit-tehetek-ha-kilepes-utan-nem-kaptam-meg-az-oep-kiskonyvet-20190116.html
Bár négy éves cikk, de szerintem még mindig aktuális, én tavaly ősszel váltottam és nagyon igyekeztek betartani az öt napos kiadási határidőt (külön bérszámfejtő cégnél volt, másik városban).
2: Úgy tudom szükséges az álláskeresési járadékhoz. De amíg nincs meg, addig is be lehet menni, elindítani a folyamatot, majd hiánypótlás keretében beadni a TB kiskönyvet, meg bármit amit nem adott még ki az előző cég, de ezeket elmondja az ottani ügyintéző.
+Igen, szól az új állásról és kérelmezi a hátralévő összeg 80 százalékának kifizetését.

(#32665) Ursache válasza Tapsi (#32661) üzenetére


Ursache
senior tag

ezt osztom!
dehat csak ctrl c ctrl v
dehat csak egy formanyomtatvany alairasa

a felelosseggel viszont megeloztek. ha issue van, akkor tenyleg csak mutogatas megy, meg 30 napozas.

de ennyi ez ára. csak az a nem mindegy hogy kenyszerbol, vagy pedig n+1. s klasszéra a casco, ami tok opcionalis.

https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg

(#32666) VirsLee válasza Tapsi (#32661) üzenetére


VirsLee
őstag

Az lehet a gond, hogy nem ment át neked, hogy mit nehezményeztünk. Néhány szolgáltatás igénybevételére államilag kötelezve vagy.
- kft alapítás, az átlagos alapítás sima sablon meló, elég combos ára tud lenni
- ingatlan adásvétel, soha nem hallottam arról, hogy ügyvédeket nagyon felelősségre vontak volna, kivétel amikor elkövetők voltak
- közjegyző, aláírási címpéldány, 9k az első utáni minden további 5k, aláírás bélyegző, 10 perc alatt hagytunk ott ~70k
- mvm villanyszerelő, csak Ő cserélhet ki másfél méter kábelcsatornában lévő vezetéket 45k-ért, 15 perc volt

Ezek nem igazán piaci alapon árazódnak.

(#32667) Tapsi


Tapsi
addikt

Nem értem én már, hogy mi van a munkaerőpiacon. Most írt valami Gupta, hogy Brüsszelbe kéne onsite ember. Nem megyek utána, simán töröltem, de akkor csak nem pusztult le minden, ha innen a Balkánról toboroznak onsite-ra!

#32666VirsLee

Ezek közül kizárólag a közjegyzőnek van szabott díjazása, az összes többit vállalkozók csinálják, akik akár 0 forintért is tehetnék ezt. Az, hogy nem annyiért teszik piaci alapon dől el.

mvm villanyszerelő

Regisztrált szerelő lesz az, nem mvm villanyász. Az meg egy sima vállalkozó mvm engedéllyel, semmi több.

ingatlan adásvétel, soha nem hallottam arról, hogy ügyvédeket nagyon felelősségre vontak volna, kivétel amikor elkövetők voltak

Ezt így nemár, tényleg! :) Azért, mert a blikkbe nem kerül be, még vannak fegyelmi ügyek, és voltak bőven letöltendők is lakásmaffiás ügyekben. Nem véletlenül van felelősségbiztijük.

[ Szerkesztve ]

(#32668) VirsLee válasza Tapsi (#32667) üzenetére


VirsLee
őstag

Azok a “vállalkozók”, azért így áraznak, mert máshogy nem tudod az adott problémát megoldani. Nem piaci alapon dől, akkor dőlne el piaci alapon, ha lenne egy elég széles szórás az árazásban, és a hozzáadott érték alapján Te dönthetnél, hogy mit is szeretnél. Jelenleg kifizethetsz egy zsák pénzt arra, hogy valaki az általad hozott adatokat beleírja egy sablonba. Ennyi. Vannak néha összetettebb esetek, de az ritkább.

Írtam is neked, hogy olyan esetről nem tudok, ahol nem elkövetők voltak. A lakásmaffiás ügyekben vastagon benne volt sok ügyvéd.

(#32669) D1Rect válasza axioma (#32662) üzenetére


D1Rect
félisten

Az ingatlanosok legalább 90%-a nem ért a szakmájához és egy büdös petákot nem ér az amit csinálnak.

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#32670) carapace válasza Tapsi (#32667) üzenetére


carapace
csendes tag

A Benelux terület most nagyon aktív, csomó megkeresés jött főleg Hollandiából, de Belgiumból és Luxemburgból is. Ráadásul nem is rossz fizukkal. A gond csak az, hogy a senioritási szintemhez képest mind visszalépés lett volna, az ilyen lead BA meg PO meg hasonló pozikat már nem nagyon kínálgatják külföldieknek.

(#32671) axioma válasza D1Rect (#32669) üzenetére


axioma
veterán

sztem nem szakmajuk ez, max a foglalkozasuk... de ez me'g egy dolog, hogy nem jart semmifele kepzesre, de azt se latom, hogy aka'r legalabb a multban tapasztalt dolgokat felismerje, ha illeszkedik ra az aktualis ingatlan... jo, hat nem abbol a csoportbol kerulnek ki, akik itt jarnak, mas kepessegekkel vannak ellatva

(#32672) gyépés válasza carapace (#32670) üzenetére


gyépés
aktív tag

Plusz ahogy észrevettem csak onsite meg hibrid megy, a remote pozik kihalóban vannak.

"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt

(#32673) Resike


Resike
tag

Én most próbálok rájönni hogy ha haveri alapon 15-20k-t kérnek el, és a katáért meg 12,5k-t akkor hogyan is vagyok átbaszva a 30k-val valamint az említett extra felelősségvállalással? (Nekem a katás könyvelésemet pl. megcsinálta ingyenesen)

Nyílván két könyvelés sem lesz egyforma.

[ Szerkesztve ]

(#32674) -Skylake- válasza #41635072 (#32652) üzenetére


-Skylake-
addikt

de istenem a kozjegyzo is rutin feladat aztan 50e minden egyes tusszentes... mi az hogy miert ker el ennyit ? nem azt fizeted ki hogy o 1 orat dolgozik vele, hanem azt hogy rendben a konyvelesed es megfelel minden olyan szabalynak aminek a letezeserol sem tudsz. neked, aki vallalkozo es havonta milliokat keres mondjuk, neked meger mondjuk 50ezret az, hogy ha a maradek 3millioval minden rendben ? mert nekem mondjuk meg. es akkor meg is fejtettuk, hogy ha ez egy 7,5perces tevekenyseg, akkor ez egy olyan tevekenyseg amit el lehet adni ilyen oradijon. ennyi. elnezest ne kerjen a a konyvelod, hogy ide araz a piac ? tenyleg nem ertem mikoze a ledogolozott orak szamanak egy adott munka hasznossagahoz. ez sose volt egyenes aranyban, meg most sincs.

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#32675) #41635072 válasza -Skylake- (#32674) üzenetére


#41635072
törölt tag

He? Na jo ez mar egy szint alatt van, bocs.

(#32676) -Skylake- válasza #41635072 (#32675) üzenetére


-Skylake-
addikt

nem tudom mit mondhatnek erre. nagyjabol azt kifogasolod hogy ha 1 deci malnaszorp 100 forint, akkor 1 deci parfum megis miert 50ezer, hisz az ugyan ugy egy folyadek csak nem malna izu es illatu. kb ez az ervelesed.

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#32677) VirsLee válasza -Skylake- (#32674) üzenetére


VirsLee
őstag

Mi köze a közjegyzőnek a könyveléshez? Elég szétszórt vagy ma…

A ledolgozott órák számának elég nagy jelentősége van humán erőforrás által végzett munka esetén. Ha nincs szükség nagy összegű beruházásokra, akkor ez a fő költség, ami alapján árazni tudsz. Elég kevés szakma van, ahol 7.5 percnyi munka eladható 50k-ért. Ez 8 órára 3.2m lenne. Szólok, hogy ahhoz, hogy valaki lekönyvelje egy IT-s egy személyes vállalkozás havi 2-3 számláját, nem kell okleveles közgazdásznak lenni, nem kell idegen nyelvet beszélni és még csak több tízmillió forintos eszközöket se kell venni.

IT-ban sem úgy árazunk napidíjakat, hogy a kis cégnek 200k/nap, OTP-nek 2m/nap.

Az, hogy Te 1 db 1.5m-s számlát állítasz ki egy hónapban, vagy 1 db 10m-s számlát, alapvetően nem kellene, hogy érdemben befolyásolja a könyvelési díjat. Be lehet próbálkozni vele, hátha többet is kifizet az ember, de általában nem sikerül, hisz a weblapodon azt hirdeted, hogy havi 50 számláig 35k, akkor nehezen indokolható, hogy Te 1-2 számlára fizess 90k-t, mert több a bevételed.

(#32678) -Skylake- válasza VirsLee (#32677) üzenetére


-Skylake-
addikt

en teljesen nem ertem, hogy ti most itt mirol beszeltek azt pedig vegkepp nem, hogy mit kifogasoltok tulajdonkepp. persze tul azon, hogy sokkal jobb lenne a konyvelo ha ingyen lenne. en a lakberrel vagyok igy. fizetem, de nagyon adnam ha ingyen laknek.

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#32679) M.Úr válasza VirsLee (#32677) üzenetére


M.Úr
tag

Eléggé el vagy tévedve. Bizony van sok helyzet hogy pár percnyi tényleges munkáért kap valaki százezreket, milliókat. Az árakat a fizetőképes kereslet határozza meg, és hogy mennyit is ér az ügyfélnek a szolgáltatás. Ha pl. egy banki rendszer ami napi millió dollárokat hoz leáll és a legjobb szaki 5 perc alatt megtalálja a hibát, akkor az mennyit ér szerinted a banknak? 2000 forintot?

(#32680) Resike válasza VirsLee (#32677) üzenetére


Resike
tag

Próbálok rájönni hogy ezt a 7,5 percet honnan is vettétek, nekem csak a számlákat összeállítani kerül fél órába pedig nem nagyon nézegetem őket.

(#32681) VirsLee válasza M.Úr (#32679) üzenetére


VirsLee
őstag

Te vagy eltévedve. Nem a “legjobb szaki” fog dolgozni a problémán, hanem a szerződött beszállító. Nem az okozott üzleti hatás alapján fognak számlázni, hanem az elvégzett munka alapján napi vagy óradíjat. Kötbért meghatározhatnak üzleti hatás alapján de az is felülről korlátos lesz. Ez nem úgy megy a való életben, mint a hackeres filmekben, hogy bemondja valaki én majd 200k-ért megcsinálom 20 perc alatt. Előre meghatározott szerződések vannak, a bankok külön fizetnek azért, hogy valaki hétvégén is készenlétben legyen, ha esetleg gond lenne. A bank (azon belül pl. az incident manager) általában pontosan tudja - név szerint - hogy melyik problémával mikor kit kell keresni. Tehát a beszállító, aki 250k/napot számláz, azért mert leállt egy kritikus rendszer, nem fog 2m/napot számlázni. Előre leszerződnek az összegekre, munkaidőben, munkaidőn kívűl, éjszaka, hétvége, ünnepnap, stb.

@Resike ezt az előbb skylake írta.

(#32682) M.Úr válasza VirsLee (#32681) üzenetére


M.Úr
tag

Nem tudom te ezt mire írtad, mert semmi olyasmit nem írtam mint amiket te most példaként felhozol. Csak annyit mondok, nálunk van hogy az alkalmazott kap az alap bére mellé pár perc tényleges munkáért akár 100-200-300k nagyságrendű pluszpénzt. Mivel nem percre megy a dolog, hanem megoldott feladatra. És a cégnek megéri, mert van hogy havi 50 millió dollár a kötbér.

(#32683) allein


allein
addikt

Sziasztok, következő a kérdésem: USA MLM cég esetében, egy előző USA MLM cég esetében a fizetéses papírt simán kiállították magyarul, a mostani cég esetében a payslip-es kolléga azt mondja, hogy: mivel amúgy is kötelező az angol nyelv, nem állítanak ki magyarul fizetéses papírt. Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ez így ok? Nagy része amúgy az alkamozattnak magyar, szerintem, de ez csak személyes vélemény, könnyebben értelmeznénk ezt a papírt ha magyarul lenne :D Érdekelne a véleményetek, esetleg ha rossz topikban vagyok, akkor elnézést kérek.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

(#32684) Tapsi válasza allein (#32683) üzenetére


Tapsi
addikt

Magyar leányvállalatnál alkalmazott, és magyar jogszabályok szerint számfejtik a bérét? Mert akkor kizártnak tartom, hogy ez törvényes lenne.

(#32685) allein válasza Tapsi (#32684) üzenetére


allein
addikt

A cég eredetileg USA, MLM cég, KFT-ként van itthon bejegyezve, gondolom akkor ez leányvállalat. Szerk: van erre valami jogszabály?

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

(#32686) nyunyu válasza allein (#32685) üzenetére


nyunyu
félisten

dupla

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#32687) nyunyu válasza allein (#32685) üzenetére


nyunyu
félisten

Bérkartont magyarul kéne megkapnod, mert magyarországi bejegyzésű a cég.
Az hogy külföldi a tulaj, az senkit nem érdekel.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#32689) weiss válasza #50388480 (#32688) üzenetére


weiss
addikt

Szerintem az a kettő nem ugyan az a a job grade. A senior az 9 szokott lenni, ami nem senior, az meg 8.

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#32690) Poultier válasza #50388480 (#32688) üzenetére


Poultier
tag

Csizmásoknál tavaly volt egy nagyobb bővülés, sok ismerős visszajött a konkurenciától vastagabb fizetésért(van, aki 1,4-et kért és kapott) :R

(#32691) weiss válasza Poultier (#32690) üzenetére


weiss
addikt

Milyen poziba? Tesztelőnek? Valszeg részlege válogatja, mert nálunk esélytelen piaci átlag közelébe menni.

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#32692) Poultier válasza weiss (#32691) üzenetére


Poultier
tag

Igen, azzal is foglalkozik, kódolni nem kell, de több részletet nem írnék, mert könnyen azonosítható lennék

(#32693) weiss válasza Poultier (#32692) üzenetére


weiss
addikt

Ja, okés. JG publikus?

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#32694) horush


horush
addikt

Na sikerült szerencsére egy nagyobb emelést elérni a cégnél:

Nem: Férfi
Kor: 29
Munkakör: Frontend fejlesztő / Angular
Tapasztalat: 7 év
Végzetség: érettségi
Nyelvtudás: Angol, felsőfok
Bruttó fizetés: 1.875.000 HUF
Egyéb: évi 500.000 HUF cafeteria
Hely: Budapest, multi

(#32695) Drizzt válasza horush (#32694) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Szép változás ebben a turbulens környezetben.
Én is kíváncsian várom, hogy mi lesz nálunk, de még hónapokra van a potenciális fizuemelés.

I am having fun staying poor.

(#32696) dellfanboy válasza horush (#32694) üzenetére


dellfanboy
őstag

érettségivel az elég nice. :R nem bszogatnak hogy kéne diploma? főleg egy multinál? mit szólnak ehhez a Hq.-n? ill. milyen iparágban dolgozol?

eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

(#32697) tototos válasza horush (#32694) üzenetére


tototos
őstag

százalékban mennyi volt az emelés?
Amúgy grat hozzá, ez elég jó fizetés a piacon szerintem

(#32698) Oppenheimer válasza tototos (#32697) üzenetére


Oppenheimer
veterán

[link]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#32699) tototos válasza Oppenheimer (#32698) üzenetére


tototos
őstag

Akkor ha jól értem itt valamilyen évközi emelés is jutott nem is kicsi. Nálunk még szint ugrásal sem lehet csak max 20%-t emelni...

(#32700) big-J válasza horush (#32694) üzenetére


big-J
őstag

Hogy sikerült, volt mas helyről ajánlatod?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.