Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xero

nagyúr

válasz #31733248 #30141 üzenetére

Megforditom kicsit: 7+ evig vallalkozokent eltem az eletemet. Sok penzt hozott? Igen. Elveztem? Az elejen igen. Szethajtottam magamat? Igen. Lett egeszsegugyi problema? Igen.

Most alkalmazott vagyok de meg igy is atlag folotti eletet tudunk elni, nem kell aggodni. Egyetlen egy percig sem banom a dontesemet.
    Ha valami nem megy vagy nem ugy megy letojom, a kritikus tomeg gorgeti tovabb a dolgokat nelkulem is, attol meg ugyan ugy fog jonni a fizetes. Nem kell gorcsolni, matekolni, ugyfeleket simogatni. Nem nekem kell minden nap megvaltanom a vilagot, ha megis akkor elismerik nem feltetlenul elvarjak. Utazni is jelentosen kevesebbet kell (hidd el amikor evi 50e km-t levezettem es mellette repkedtem havonta legalabb 2x az ugy nagyon eleg volt).

Csak es kizarolag akkor lennek hajlando ismet vallalkozo lenni, ha valaki nyomna egy 5-os szorzot a bruttom ele es azt mondana, hogy tessek itt van egy ceg mehetsz nekik dolgozni hatarozatlan idore de minimum 5 evre. Nyilvan ilyen nem nagyon lesz ha nem jarok utana.

Új hozzászólás Aktív témák