Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alg

veterán

válasz carapace #26535 üzenetére

1000 euróért kapsz a belvárosban, északnyugati oldalon jó környéken, új építésű, 2 szobás 50nm körüli lakást a Duna-sziget mellett, közvetlen vasúti és metró összeköttetéssel, a megállótól kettő percre. (Handelskai). A kertvárosi részeken is találni kis szerencsével hasonló áron jó lakást.

A Praterstern éjjel tényleg gázos néha, bár már rááltak a rendőrök és járőröznek folyamatosan szóval sokat javult az utóbbi pár évben. Amúgy meg közel sem megkerülhetetlen, és az egyetlen problémás csomópont.

Óvoda/iskoláról nem tudok nyilatkozni de több kollégának van a gyereke most bölcsi/oviban, senki nem panaszkodik. Van amúgy magyar bölcsi/ovi is.

A lakcímbejelentés tényleg sorbanállós volt, de nekem (3 éve) már nem kellett fénymásolgatni, azóta úgy hallottam javítottak a helyzeten és megy elektronikusan is. Önkormányzatnál sosem jártam, egyszer kell megcsinálni neten a handysignatur-t onnantól minden megy online egészségügytől az adózásig.

Jövedelemadó sávos, de van 13-14. havi fizetés ami alig adózik (valami 10%-ot összesen). IT fizetésekről nincs infóm, szerintem nettó 2500-3000 nem lehetetlen, ebből már félre is lehet tenni minimum 500-at havonta akkor is ha egyedül vagy (+13-14. havi).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés