Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
carapace
üzenetére
1000 euróért kapsz a belvárosban, északnyugati oldalon jó környéken, új építésű, 2 szobás 50nm körüli lakást a Duna-sziget mellett, közvetlen vasúti és metró összeköttetéssel, a megállótól kettő percre. (Handelskai). A kertvárosi részeken is találni kis szerencsével hasonló áron jó lakást.
A Praterstern éjjel tényleg gázos néha, bár már rááltak a rendőrök és járőröznek folyamatosan szóval sokat javult az utóbbi pár évben. Amúgy meg közel sem megkerülhetetlen, és az egyetlen problémás csomópont.
Óvoda/iskoláról nem tudok nyilatkozni de több kollégának van a gyereke most bölcsi/oviban, senki nem panaszkodik. Van amúgy magyar bölcsi/ovi is.
A lakcímbejelentés tényleg sorbanállós volt, de nekem (3 éve) már nem kellett fénymásolgatni, azóta úgy hallottam javítottak a helyzeten és megy elektronikusan is. Önkormányzatnál sosem jártam, egyszer kell megcsinálni neten a handysignatur-t onnantól minden megy online egészségügytől az adózásig.
Jövedelemadó sávos, de van 13-14. havi fizetés ami alig adózik (valami 10%-ot összesen). IT fizetésekről nincs infóm, szerintem nettó 2500-3000 nem lehetetlen, ebből már félre is lehet tenni minimum 500-at havonta akkor is ha egyedül vagy (+13-14. havi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs