- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Köszi!
Túl sok az elvárás, kevesen vagyunk a csapatban, felvettek egy csomó embert de nem hozzánk, emiatt nekünk is megnőtt a terhelés, több munkatársat kell támogatni ügyes-bajos dolgokkal, túl sok sapkát kell hordjak, sok mindenért vagyok felelős, bejöttek olyan dolgok is amik magasabb prio projektek viszont azok nem jelentenek kihívást, nem is ad piacképes tudást, szeretnék olyan kihívásokat, olyan projektekkel foglalkozni ami ad olyan tudást ami érdekel is, és keresett is. Jelen helyzetben nem tudok lelkesedni aziránt amit a vezetőség kitalált, hogy ez a legfontosabb.
Próbáltam beszélni feletteseimmel a problémámról, nem történt olyan előrelépés amit én szerettem volna, így körülnézek a piacon, ha találok szimpatikusat akkor váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest