Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
üzenetére
De mire vársz választ? Mi nem fogunk neked munkát keresni, ami megfelel a fentieknek. Vagy én legalábbis nem, nem vagyok fejvadász.

Vagy ez érdekel?
Elhatároztam hát, hogy keresek egy hasonló céget, ahol van a home office-ra lehetőség és haza költözök Budapestre (az eredeti terv Bécs, de csak akkor, ha ez nem jön össze a következő egy évben). Tudnátok tanácsokat adni, hogy mi lehetne ennek a módja? Egyéni vállalkozóvá kellene válnom? Vagy van valami külön kategória a 'freelancer'-eknek?Itt meg egyértelműsítened kellene, hogy mi a cél.
Továbbra is a hanyatló nyugatra akarsz dolgozni, nyugati bérért, de Magyarországról? Azért itt lehetnek kemény adóügyi, TB, és egyéb vonzatok, de igen, általánosságban ha vállalkozó vagy, igazából oda és annak állítasz ki számlát, onnan ahonnan csak akarsz.
Minden más részlet megbeszélése rád és a leendő munkaadódra vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Torrent meghívó kunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest