Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
H A M M E R
üzenetére
Én most úgy vagyok vele, hogy a jelenlegi helyzetben jelentősen nagyobb összeget kérnék, ha váltanék, mégpedig azért, mert:
- sokkal nagyobb a kockázata, hogy a friss embert küldik el először, ha kiderül, hogy mégis jobban érinti őket a válság (persze ezt lehet csökkenteni azzal, hogy olyan helyre megy az ember, ami olyan iparágnak dolgozik be/van kapcsolatban, amit kevésbé érint)
- valószínűleg az első pár hónapban teljesen remote kellene dolgozni, úgy menne az onboarding, helyi rendszerek/processek/toolok/kollégák megismerése - a jelenlegi munkahelyemen ezeken már túlvagyok, sok dolog már rutinból megy
- jelenleg a két és fél éves gyerekünk felügyeletét is nekünk kell ellátni egész nap, úgy, hogy én és barátnőm is dolgozunk, így az előző pont mellett sokszor az is nehezítene mindent, hogy eléggé megosztott a nap nagy részében a figyelmem, ezért pl. volt, ahol inkább mondtam, hogy ne menjünk tovább a folyamattal.Ha még nem lenne gyerekem, akkor valószínűleg sokkal könnyebben váltanék, de akkor is megpróbálnék minél többet kihozni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest