- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakika11
csendes újonc
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
be se mennék interjúra a helyedben így.. Nekem volt hogy kértem 1 milla bruttót, ők mondták h 600k-ra gondoltak volna szintén bruttóban, és így nem is húztuk egymás idejét.
Ha mondjuk 900k-t mondtak volna, akkor pl azt mondtam volna hogy egye fene nézzük meg milyen.
De az biztos hogy úgy nem megyek interjúra hogy nem tudom hogy az általam kért összeg az részükről rendben van-e.
A másik meg hogy ne te mond hogy ők mondjanak valami bérsávot, hanem te mondj valamit (sokat), aztán mehet az alkudozás majd.
Különben is a fejvadásznak nem az a lényeg hogy eladja a fejlesztőt és ki is kinyalja a seggét is ha kell kb?
Szal fejvadásztól abszolút nem értem ezt a titkolózást
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Villanyszerelés
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szal fejvadásztól abszolút nem értem ezt a titkolózást