Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
hhenry
üzenetére
Diákként (sajnos) inkább csak a fizikai munka az, amit találsz.
Én diákszövetkezeten keresztül dolgoztam kertészetben, gyárban, autókozmetikában, de még nyelviskolában asszisztensként is.
Az utóbbi volt az egyetlen szellemi munka, de nem fizetett jól és igazából nagyon unalmas volt.
Ha tudsz, keress olyan helyet, ahol többen dolgoztok (pl. kertészet tipikusan ilyen), így a kortársaiddal haverkodhatsz, új embereket megismersz és gyorsabban is elmennek azok az órák.
Egyébként gyár fizet a legjobban, illetve az ilyen árufeltöltős, kasszás munkák, de ott tényleg dolgoztatnak is.
Nekem kocsikozmetika is bejött, nem volt nagyon hajtás és rengeteg drága sport és luxus autót láttam testközelből.
1-et még parkolni is engedtek, bár 17 évesen, jogsi nélkül (akkor tanultam vezetni épp) elég meredeknek tűnik utólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest