Új hozzászólás Aktív témák

• Mercutio_

félisten

válasz horush #12460 üzenetére

Ázsia ennél azért komplexebb dolog, ha alaposan felkészülsz rá, nem csak beleugrasz.

Egyrészt oltások, a különböző betegségek elleni tabletták és azok hatása, másrészt huzamosabb ideig ott élve - sok helyet megnézve-túrázva - az utcai árusoknál se biztos, hogy jó ötlet kaját venni....
    Előzőből (is) következik: Legyen megfelelő biztosításod, mert ha valami megmar/-harap vagy elkapsz valamit és padlótfog a szervezeted az nem lesz olcsó ott sem :(

Persze vannak, akik olyan genetikai adottságokkal rendelkeznek és szerencséjük is van, hogy semmi ilyen nem történik meg velük, de már a túristáknak fenntartott helyekről is jönnek haza kellemetlen emlékkel néhánya, hátmég, ha kimozdulsz ebből és elmerülsz a helyi dolgokban :U

adalbert1: Elkezdeni mozogni, és egyúttal odafigyelni a mit és menyit eszelre csak elhatározás kérdése. Onnan tudom, mert van, hogy havi 20+ túlóám van és így is be tudtam iktatni heti 2 edzést (+ elhagytam a sertést, sokkal kevesebb lisztes ételt tolok, több a gyümölcs, stb.)

Új hozzászólás Aktív témák