Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
David89
üzenetére
Ezeket a szamokat onnan vettem, hogy rohadtsokat forgolodtam becsben, grazban 2016-2018 kozott.
Mivel becsben sokat kellett szallast is intezni, igy jottek a kezkozeli infok is.
Amiket irtam, az nem a lizingelt bmwvel jarok a szomszed utcaba is kategoria.
Perpill becsen egy atlagos, 40-50nm kozotti lakas uresen 700-800 euro kozott mozog. A normalisan butorozottak dragabban (bar sztem tok mindegy, milyen cimszoval fizeted, butor kell es kesz, ha bevasarolsz belole vagy butorozva berled, kb ugyanott vagy)
Perpill a diakoknak szant kisebb egyszobas lakasok is 550-650 kozott mennek, de a kollegoumban laktam 20evesrn eletet ne hasonlitsuk mar egy 30ev koruli dolgozo eletvitelehez
A kaja, elelmiszer resze szinten kezkozeli, hofer, billa, stb, ezek az arak, ceges kantinok a kornyeken, ennyi es kesz.
Berlet szinten, kocsival mondjuk nem is szamoltam.
Ezert mondtam hogy lakasra az 1000eur realis (becsben legalabbis tuti), 4-500 eur kajapia (ez napi kevesebb mint 20eur), es ha van, akkor egyeb: kocsi, buli, egyebekEgy fore 2400 eurobol hacsak nem gyalog jarsz es nem koltesz szorakozasra (aka. aszketa eletmod) nem fogsz 1000eurot elrakni. Max ha ketten vagytok es a legnagyobb resze, a berleti dij megoszlik
Új hozzászólás Aktív témák
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest