Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz David89 #12114 üzenetére

Ezeket a szamokat onnan vettem, hogy rohadtsokat forgolodtam becsben, grazban 2016-2018 kozott.
    Mivel becsben sokat kellett szallast is intezni, igy jottek a kezkozeli infok is.
    Amiket irtam, az nem a lizingelt bmwvel jarok a szomszed utcaba is kategoria.
    Perpill becsen egy atlagos, 40-50nm kozotti lakas uresen 700-800 euro kozott mozog. A normalisan butorozottak dragabban (bar sztem tok mindegy, milyen cimszoval fizeted, butor kell es kesz, ha bevasarolsz belole vagy butorozva berled, kb ugyanott vagy)
    Perpill a diakoknak szant kisebb egyszobas lakasok is 550-650 kozott mennek, de a kollegoumban laktam 20evesrn eletet ne hasonlitsuk mar egy 30ev koruli dolgozo eletvitelehez :)
    A kaja, elelmiszer resze szinten kezkozeli, hofer, billa, stb, ezek az arak, ceges kantinok a kornyeken, ennyi es kesz.
    Berlet szinten, kocsival mondjuk nem is szamoltam.
    Ezert mondtam hogy lakasra az 1000eur realis (becsben legalabbis tuti), 4-500 eur kajapia (ez napi kevesebb mint 20eur), es ha van, akkor egyeb: kocsi, buli, egyebek

Egy fore 2400 eurobol hacsak nem gyalog jarsz es nem koltesz szorakozasra (aka. aszketa eletmod) nem fogsz 1000eurot elrakni. Max ha ketten vagytok es a legnagyobb resze, a berleti dij megoszlik

Új hozzászólás Aktív témák