- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rannek222
újonc
Nem a haszonnal van a bajom. Csak kaotikus kicsit az oldal. Én a VGA-kat néztem elsősorban, nyilván az most eléggé népszerű kategória mert nagy rá a kereslet. Lehet más kategóriáknál nincs ilyen probléma.
Azt meg nem értem, miért van engedve, hogy egy hirdetésbe belerakjanak 5000 terméket. Amit TEST11 is ír. És ha rá írsz, hogy kérnéd akkor az RTX3080-at 100 000-ért amiért meg van hirdetve, akkor te leszel a hülye. Nyilván értem, hogy terméklista, meg ezzel meg lehet spórolni a pénzt, mert csak egy hirdetést kell extrázni, de a clickbaiten meg a vásárló összezavarásán kívül semmire nem jó.
-
TEST11
csendes tag
Hol van itt a "BAZÁR" felírat??? https://hardverapro.hu/apro/elado_hasznalt_videokartyak_minden_tipusbol_beszam/friss.html
Ez egy reklám!!! Szerintem. Cégnév+ honlapcím+ van egy 100as ár aminek semmi köze nincsen a termékek árához... és tele van ilyen hirdetésekkel -ráadásul előre sorolva.
Ez inkább egy reklámoldalra való! (gondolom ott is jelen vannak) -
HÁZIGAZDA
de, tervezzük
viszont sajnos a hardveraprós közönség csak részben a hardcore-abb IT-s arcok, van ott mindenki, és már egy emailes megerősítés miatt is megy a fesztivál.
meg jönnek elő userek, hogy miután hosszú időn keresztül figyelmen kívül hagyták a sok-sok kérést, hogy validálják az emailjüket, most akkor mi lesz, oldjuk meg... valaki még a jelszavát is elküldte most nekem, hogy lássam, hogy ő ő
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
macilaci78
nagyúr
A moderátorok nem tudnak egy egységes kótát tükrözni, akkor a hardverapródoktól miért várod el? Bármilyen keretrendszert is fektetsz le, mindig lesz valaki, akinek nem felel meg, így a már igényelt picsogós topik örökéletű lenne.
De én mindezt már elengedtem. Egyszerűen van olyan, aki nem elég érett ahhoz, hogy tőlem vásároljon.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
senior tag
erre én is nagyon kiváncsi lennék!
főleg hogy az én esetemben világosan látszik, hogy bosszúnegatívról van szó, és teljesen alaptalan! Ez ebben a formában nem engem minősít, hanem az értékelési redszert.[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
törölt tag
"- A később értékelő fél elolvashatja a másik értékelését.
(Ez nem a MAD doktrína területe, ez szerintem kétszereplős fogolydilemma, csakhogy aszimmetrikusak a két fél számára a feltételek, így a később értékelő előnyben lesz.)"Eleve ennek úgy kéne működnie szerintem, hogy aki kezdeményezte az értékelést, ő értékelhessen először. Én legalábbis mindig meg szoktam várni, az illendőség ezt úgy kívánja.
Kb mintha fölhívna valaki telefonon, aztán engem nem is érdekelne, hogy ő miért hívott, meg se várnám, hogy elmondja, hanem elkezdeném mondani a saját mondandómat. Ő hívott, természetes, hogy övé a jog, hogy elmondja, miért. Ugyanez van értékelésnél is. Ha én kezdeményeztem, nekem kell először értékelnem, ha a másik fél kezdeményezte, akkor pedig nyilvánvaló, hogy neki.
Az, hogy a később értékelő elolvashatja a másik fél értékelését, miért baj? Eleve a bosszúnegatív tiltott, tehát csak azért nem adhat a másik fél is negatív értékelést, mert az először értékelő fél azt adott.
Ha az üzlet pozitívan zárult, akkor úgyis mindkét fél pozitív értékelést fog adni (mást nem is adhat). Ha bármi probléma adódott, de azt rendezte az érintett fél, azért nem járhat negatív, hisz az üzlet szintúgy pozitívan zárult. Akkor meg nem értem, hol a probléma. -
-
Szabi®
addikt
"(1) egy szóbeli megbeszélést követően önként belement az üzletbe,"
Nem rosszból, de te nem látod ezt át, ő árult valamit, ami neked kellett, tehát neked kellett belemenned, hogy meg-e veszed, és rád vonatkoztak azok, amiket az eladó lefektetett.
"(2) az üzletet teljes mértékben az ő eredeti feltételei szerint, a szóban megbeszélteknek megfelelően végigvitte, problémát nem jelzett,"
Dehát az értékelésnél pont arra tért ki, hogy semmit nem követtél, amit ő lefektetett
És sztem ez az egész akkor lenne fer, ha ő is itt lenne, és eltudná magyarázni mit miért tett.
Igazságosabb lenne, ha ő is megtudná védeni az álláspontját, ez így elég egyoldalú. Továbbra is azt mondom 1 negatív nem a világ, és te is óvatosabb/megfontoltabb leszel ezek után még ha ez nem is érne negatívot. -
Az a baj, hogy saját bevallása szerint pozitívat akart adni, de meglátta a (pozitív!) szóbeli értékelésemet, és azon pöccent be!
Én erről nem találtam publikus információtA hangnem amit privátban megüt az tovább fokozza az "élményt".
Volt a hangnembeli élményhez szerencsém.Ráadásul ez alapján simán megvan az esély, hogy más is "kihúzza nála a gyufát" anélkül hogy erről tudna közben.
Ha elkezd ilyen értékeléseket osztogatni, az más helyzet, de egyelőre nem ez van.
Ezt a jelen negatívat lehet hogy megelőzhette volna az, ha nem látja az értékelésedet (ha igaz az állításod). Az a baj hogy tegyük fel, hogy ez most megvéett volna, de nem nem tudom, hogy az értékelés rejtésével hány másik esetet generálunk. Mert ha van vaj valaki fején, adhat megelőző csapásként tuti ami fix egy negatívat, míg ha látja hogy nincs baj, inkább nem ad. Úgy látom általában az értékel először, aki jobbhiszemű ember, aki pozitívat ad. És ez kicsit már a MAD doktrina területe: ha számítok arra (félek attól) hogy csapás lesz, akkor személyiségtől függően lehet hogy hogy inkább addig csapok, amíg tudok, mert utána már nem tudok csapni. -
- kiírta, hogy nincs alku, erre alkudoztál
- kiírta, hogy telefonon érdeklődj, erre te üzeneteket írtál
- utalni akartál, miközben az eladó csak készpénzt akart, de erre meg rá akartad terhelni a készpénzfelvétel 500 ft-os díját
- és utána még visszakértél 180.000 forintból 10 forintot, mondván csak 179.990 ft volt a vételár (ha neked az a 10 ft ennyire fontos, akkor viszont vigyél pontos összeget, nem boltban vásárolsz hogy kötelező legyen visszajárót tartani a kasszában)Ha ez igaz (és nem cáfoltad egyiket sem), akkor az ő megélésében egy fárasztó, kekeckedő és nem tudom finomabban mondani, elnézést, de (te szóhasználatod amúgy) pitiáner vevő lehettél. Én nem adnék érte negatívat (még értékelést sem), viszont megértem, ha valaki ezen bepöccent. Ő nem ajánl téged, ez csak ennyit jelent.
8 másik embert ajánl, tehát nem az látszik, hogy úri passzióból tenyerét dörzsölgetve direkt kicseszett veled, hanem ő ezt az egy üzletet veled így élte meg.Sajnálom.
Mondom, én nem adnék ezért negatívat, de amit írt, valid, és hiába mismásolod itt azzal, hogy akkor helyesírási hibáért is lehet negatívat adni, NEM ez történt.
Mégegyszer sajnálom, de ez az ő értékelése, és ami látszik, az alapján ő ezt tényleg megélhette negatívként. Írtam neki privátban is, hátha meggondolja magát, de elfogadom az érvelését, és nem fogom törölni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
puttputt
őstag
-
runner 125
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.