Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F e Z o #21392 üzenetére
Azért buzdítok mindenkit a kupaktalanításra, mert az ivy processzorok 95%-a kupaktalanítás nélkül egy kalap kaki. Az után már tűrhető tuningpotenciállal rendelkeznek és hűthetőek is lesznek. Nem dolgozom szervízben sen. Másrészt meg hány intel procit láttál te magától megdögleni? Én egyet sem, de még csak a hírét sem hallottam. (na jó, a fórumon egyről tudok ami beadta a kulcsot, de nem tudom a részleteket és szerintem user error volt...
)
Kolléga is csodálkozik, hogy 77W TDP-vel miért ilyen meleg. Hát nem olvasott utána, hogy egyáltalán mit vesz? 5-10 perc olvasgatás után rátalál az ivy nagy hibájára, a hűthetőségére. Nem értem mit várt ezek után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Processzor Intel Core Ultra 9
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest