Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidalight
tag
-
need
addikt
-
haly
őstag
válasz
A.C.E.
üzenetére
Mert eredetileg 1.5V-ra volt beállítva és tudtommal ezeknek a RAMoknak 1.65V a gyári értéke.
Minden esetre új fejleményem van:
Visszaraktam RAM-ot a régi beállításokra, tehát AUTO és 1.5V manuálisan.
Majd CPU-nak adtam most mérgemben még több feszt.
Ahogy látjátok a képeken, jelenleg 1.280V-ot kap kemény 4.3GHz-re.
Na most a kérdésem a következő:
Lehet ez a CPU degradációja?
Elvégre most elgondolkoztam és ha jól számolom több, mint 5 éves a chip!
(gyorsan elszállt az idő)Még egy csutka alap próbát fogok tenni holnap, meglátjuk milyen eredménnyel.
Ha akkor nem hibázik, akkor inkább eladom. Úgyis tervben volt a platform csere.
-
Darko_addict
őstag
válasz
A.C.E.
üzenetére
Köszi, meg is rendeltem az MX4-et.
Régebben hallottam a delid kifejezést, aztán csak a napokban néztem utána, hogy mit is jelent. Tetszik az eljárás, az eredmény szinte varázslatos, de mikor olvastam, hogy ez a folyékony fém megmarhat ott bent valamit, akkor inkább nem is mélyedben bele tovább. Aztán hogy ez bullshit vagy nem bullshit, nem tudom; de a 4500-5000,-Ft-os szolgáltatási díj plusz PK oda-vissza (összesen kb. 7.500,-Ft) volt a másik, amiért elengedtem. A K-ért már így is többet adtam, mint indokolt lett volna adni (beszéltünk a nem ár/érték arányú döntésekről), ezért erre már nem akarok szánni.
Ha tudnék valakiről Szegeden, lehet mégis elgondolkodnék rajta (több tényező közül a harmadik, hogy ilyen érzékeny alkatrészt nem is szívesen postázgatok).
-
F e Z o
veterán
válasz
A.C.E.
üzenetére
A Battlefield elég érzékeny a tuningra. A szintetikus tesztek után játékban derül ki adott beállítás stabil-e. Offset-nél ugye nem mindegy milyen LLC-t használsz, lehet ezért lő kicsit fölé terhelés alatt.
(#30546) Hauptmann : Ha nincs értelme a gyorsabb memóknak, miért vettél 2400-as ramokat?

-
STC Speed
őstag
válasz
A.C.E.
üzenetére
Ment a reset persze,sőt kellett is.
Lehet nem fog sikerülni, a ratio nál csak 1.6-3.9 ig tudom állitani nincs auto, a turbonál enabe-auto_disable van,de enable n sem tudok állítani semmit.
Még neten utána nézek+ itt a keresőbe beirom az alaplapom nevét,hátha valaki érdeklődött már a témánál. -
STC Speed
őstag
válasz
A.C.E.
üzenetére
Egyszerűen nem találok ilyen opciot, turbo boost auto,minden mag enable,fent 39 es szorzó,de a kék sávban irja is,hogy 4 magon 37x a várható....

Más: Megjött a ben nevis hűtő, nagyon jó volt felszerelni sima csavaros megoldás,vettem hozzá MX4 es pasztát is,mostmár egész jók a hőfokok 1V on.

Pár hűtőfelrakás után pedig kijelenthetem,hogy az X paszta elrendezés terül el a legszebben,legoptimálisabban.Ezt a tippet a "milyen cpu hűtőt vegyek" topik összefoglalóban találtam.(eddig középre pöttyöt használtam) -
Speed®
titán
válasz
A.C.E.
üzenetére
Beszéltük már, HT off vagy 4 szálra kell belőni a progit..tipikus esete annak, amikor a HT nem javít, hanem ront a tempón, nem ideális erre. 3570@4Gn ~107 pl.
-
R3laX
addikt
válasz
A.C.E.
üzenetére
Á, köszi, már nézegettem, de vhogy nem találtam 4.6-on járó 3570K-t. Most két darab 4.5-öst megnéztem, mind a kettő 8450 körüli physics-et kap, amennyit én 4.6-on. Hm, régebben 8660 körül adott... nem értem miért, pedig már húztam új windows-t is. Sőt, visszaraktam az előző P2.90-es biost is, a legújabb béta helyett. Lehet vmi bios beállítás? Mi húzhat ennyit rajta más beállításokkal?
-
bandika0626
senior tag
válasz
A.C.E.
üzenetére
Nekem már több mint egy éve 1.65V mennek a tridetx-ek 2400 cl 10-12-12-31 időzítéssel és semmi baja a memóriavezérlőnek. A biztonság kedvéért emelni kell a memóriavezérlő feszültséget, hogy 0.5V ne legyen nagyobb különbség a ram feszültséghez képest. Bár ez mindig sarkalatos dolog mert valaki úgy tudja nincs már ez a kötelező szabály más szerint meg igen.
Aztán majd mindenki saját felelősségére eldönti minek mennyit ad. -
Apollo_21
addikt
válasz
A.C.E.
üzenetére
Attól mert 240es radit tettek rá, szted nem vicc a tudása annyiért amennyiért vesztegetik?
Itt a lényeg az h egy 14-5 ezres Ashura szintjét produkálja cirka 35e vagy mégtöbbért....
És sokan az egybevízek után ítélnek úgy hogy az épített víz is hülyeség...miközben közük sincs egymáshoz. -
Apollo_21
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Gaming notebook topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Pixel 7 pro 128/8
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(gyorsan elszállt az idő)

TjMax érték nem véletlen, alatta 10°Cal megállni LinXel és 20al normál használatnál végképp nem ördögtől való.

Köszi, beállítottam.