- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Kupaktalanítást láttam megemlítve, de nem olvastam a hővezetési problémákról. Azért én sem csüngök minden vétel előtt hetekig a fórumokon, teszteken.
Egyébként meg semmit nem befolyásolt volna, mivel nem olyan mértékű a probléma hogy használhatatlan vagy túl sok a hátrány. Csak furcsák voltak számomra a hőfokok, ennyi.
Amin ki voltam akadva hogy minek buzdítanak új, drága hűtők vásárlása, ha nyilvánvalóan nem az a megoldás a problémára. De egyébként külföldi fórumokon is sokszor a 15-20k-s hűtők vásárlására biztatnak, miközben sokszor a régi, vagy egy olcsóbb hűtő sem nyújt sokkal rosszabb teljesítményt. Mondjuk a tápoknál is van ilyen, hogy lassan már elhitetik hogy 600W alatt nem érdemes keresgélni, közben meg 450W elég még egy közepes játék konfighoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kuponkunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest