- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
haly
őstag
válasz
hdekakas #22185 üzenetére
Gyári hűtő már évek óta így van, hogy csak a semminek van ott. Aki tuningolni akar az szerintem alap, hogy vesz egy jobb hűtőt. Most annyi az egész, hogy ezt egy kupaktalanítással kiegészíted, ha nem fogtál ki valami nagyon jó darabot. Kapd le a kupakot, aztán öröm és bódottá'. De nehogy megint én legyek a csúnya, buzdító, gonosz emberke. Mindenkinek magának kell eldönteni mennyire ítéli ezt veszélyesnek, és mennyire fontos neki a garancia. Én továbbra is azzal érvelek, hogy sok procit még nem láttam hullani. Konkrétan egyről tudok, ami csak úgy megadta magát.
Mérlegelj, aztán döntsd el mit szeretnél.
Amúgy a linked szerintem rossz. Nekem egy összehasonlító tesztet dob 3770K vs 2700K-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest