- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ffodi
veterán
válasz
Rexcor #25696 üzenetére
Szerintem ennek az opciónak non-K CPU esetén van értelme, ugyanis ezzel felül tudod bírálni a gyári Intel által megadott Turbo beállítást, vagyis ha bekapcsolod, akkor az 1 magra megadott max. Turbo órajelet tudja produkálni a proci az összes core-ral.
Vagyis nálad szerintem nincs értelme.
-
ST05
őstag
válasz
Rexcor #18320 üzenetére
az csak véletlen egybeesés, csodálkoznék, ha az igp drvernek bármi köze lenne a
bclk-hozDe én a helyedbe utánna járnék.. más progik irják a rendes 100mhz bclk-t?
mert akkor nincs gond, de ha más sem 100-at jelez, akkor járj utánna mert a bclk nem játék
hülyeség mert ha nem 100 közelbe lennél nem is menne a gép
de most látom ott jobb felül megvan a 100,3 bclk-d szerintem akkor rakd ujra az ai suite.ot vagymiez -
-
-
ST05
őstag
válasz
Rexcor #18113 üzenetére
digitális kábelen ( DVI )-on ad képet a hd graphics - ellenben a Dsub-analógón nem mindig ad jelet
alapértelmezettként
tom_tol: én sem tudom miért ,több lapnál is ezt tapasztaltam hd graphics esetén
( volt olyan hogy nem volt vga, és csak analog ( dsub-os monitor volt )
tehát a ki resetelt asrock lap biosába jutni esélyünk sem volt így magyarul megoptuk
hiába volt azon analóg kimenet is -
lowzor
veterán
válasz
Rexcor #17221 üzenetére
Hát kb. Pedig úgy vártam a Haswell-t, hogy ez biztos nem pasztázva lesz, meg felmutat legalább 10-15% teljesítmény különbséget. Erre kiadják így...Azért a 4570K-ra még kíváncsi leszek, de túl nagy reményt nem fűzök hozzá...Mindegy, akkor marad ez, legalább nem kell lapot cserélgetnem, meg plusz pénzt kiadnom.
-
-
-
SRII
őstag
válasz
Rexcor #16224 üzenetére
szia, nekem is volt ilyen problémám, belassult minden és már ott voltam hogy kidobom a kukába a gépet, aztán egyik barátom ajánlotta hogy ha sok cullangot telepítettem és ha össze visza másolgatok mindent és egy csomó progi van rajt akkor az a megoldás hogy ...del.. op rendszert újra, nem frissíteni újra rakni és lás csodát minden rendben van. Nálam ez megoldotta a problémámat,( de a winyom is régi úgy hogy az is okozhatja) igaz csak egy kis p5 konfigom van .
új böngésző, és ami nagyon fontos a konfogot telepíteni kell. alaplap, videokari stb(gondomonezt vágtad.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Rexcor #15363 üzenetére
Majd meg lesem Real Tempel.Meg az az igasság hogy ugye az Arsock deszkára jo a 775-ös cooler.volt is egy Noctuám de a ram sarka miatt nem jo rá.Nagyon alacsony.de lehet nézek rá egy komolyabb hüttést.
Ez esetben ha van ötletetek hogy mi az ideális és Ár értékarányba is jo cooler.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Rexcor #15359 üzenetére
Hát igaz ami igaz hogy komolyabb overclocknál felejtös a gyári intel venti de viszont minden mostani gamest végigtoltam vele és azt nem tudom hogy játékalatt mennyire melegszik meg a cpu alatta.FULL HD-ben Crysis 2-3 pl.De eddig jo ilyen téren a gyári is.Azért is irtam hogy minimális oc-t akarok csak a venti miatt
-
Colos1
őstag
Nekem 2 év alatt max 45 GB volt rajta. A játékokat felesleges SSD-re telepíteni, azoknál max a betöltési időt csökkenti, az FPS nem javul. Kivéve néhány, de tényleg csak néhány játékot, pl. a repülőszimulátorok, meg pár olyan játék, amelyek folyamatosan olvasnak a lemezről.
Én most is csak a két repülőszimulátort telepítettem rá, a többi játék a HDD -n van.Bár a közhihedelemmel ellentétben ezeknél sem növekszik számottevően az FPS, hanem csak stabilizálódik, a min. érték nő, a max marad.
-
slayer006
addikt
15k -ért van akcióban Samsung 830 64GB -os
rendeszerlemeznek tökéletes ennyiért -
Colos1
őstag
Én 2 éve vettem SSD-t.
1. Nagyobb gyorsulás volt, mint egy CPU cserénél
2. Normál használat mellett nem tűnik fel, hogy már nem a Phenom II X4 955 van a gépemben, hanem az i5-3570. (Persze csak addig, amíg nem kezdek el játszani, utána már észre lehet venni a különbséget.)
-
kovsol
titán
Pedig egy hdd ssd csere nagyobb előrelépés mint mondjuk egy c2d i7 csere a rendszer gyorsaságát nézve.
Mikor úgy tölt be a windows másodpercek alatt, hogy pl a skype már be is van jelentkezve és rányomsz a böngésző ikonjára és már azonnal be is van töltve, na az elég jó érzés -
04ahgy
nagyúr
Az a gagyi stock hűtő a VRM-re is áramoltat levegőt, aminek tekintetében a venti nélküli vizesblokkokat is túlszárnyalja.
(#8850) Rexcor: Mindent arra használjunk, amire való. A CPU-Z a frekvenciát, a RealTemp a hőmérsékletet olvassa ki pontosabban.
(#8859) Colos1: Gyártási szórás. De ez a VGA topikra tartozik. Nálam meg mérési eredmény kategóriába a multiméterrel mért GPU feszültség alatt nem kerül semmi.
(#8874) Macei: Szobahővel bekapcsolt állapotban nem egyezhet, az fizikai képtelenség (kikapcsoltan persze igen, a termikus egyensúly beállta után). A félvezető nem úgy működik, a melegedéssel az ellenállása a tranzisztornak csökken. Ezért is van a hőmegfutás jelensége. Ha a külső hőmérséklet magasabb, mint a belső, akkor kívülről áramlana befelé a hő, és a CPU hűtő a szobát hűtené.
(#8883) Johnny001: Korrekt, átlagos CPU-nak tűnik, de semmiképp sem gyenge.
HGyu
-
reset
senior tag
A Realon én 26...-os szorzót látok...
Ez érdekes...Lefuttattál egy progit, és annak végeztével csináltad a screenshotot, amikor már működött az energiatakarékosság. Ismételd meg a tesztet, de már a program futtatása előtt indítsd el a CPU-Z-t, Real Tempet - és nézd meg, hogy a progi futása közben/után milyen értékeket mutatnak...Ha nem okés, esetleg egy másik Real Temp verzsönt próbálj ki! -
04ahgy
nagyúr
Küldd csak persze gariba. Aztán a teszteléskor nem lesz hibája. Felesleges munkát generáltál másnak, magadnak meg kieső időt. És ha csak helytelenül állítottál be valamit (pedig próbálunk segíteni), akkor hibátlan hardver esetén a bevizsgálás díját is elkérhetik – jogosan.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Én meg inkább a RAM-ra. Memtest86+ futtatás javasolt, mikor az instabilitás jelentkezik.
HGyu
-
-
krx21
nagyúr
Jónak tűnik...
Csinálj egy Intel Burn Test-et High beállítással 10 kör...
Stabilitástesztnek is jó és nekem erre van összehasonlítási alapom...
Jobban melegít mint az említett tesztek...
Kíváncsian várom...A hőmérsékleteket a Real Temp 3.7-el mérd!
-
krx21
nagyúr
1.4-et vagy 1.5-öt semmikép ne adj, az túl sok!
Egy terhelésre Lynx vagy Intel Burn Test-el mennyire melegszik?
Hőmérséklet adatok? Hűtés? Mivel hűtöd? (csak nem gyárival?)
1.2-1.25V-al, rendes hűtővel 4.4-4.5Ghz jó eséllyel elérhető, de vannak szerencsésebb darabok is.
Csak a szorzót állítottad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Le Mans Ultimate
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest