Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szatesz.
üzenetére
Azt vágod, hogy a te csúcs asus lapodat is érinti a bios bug? Amiért amúgy eladtam az enyém, csak akkor még nem tudtam h mi ez. A lényeg, hogy eltűnnek menük a biosból, pll, turbo ratio stb. Az okozza, hogy bios frissités után kap a gép cmos clrt. Meg lehet mókolni,lesz minden menü,de a ram terén hibát hoz,örülsz ha alapon döcög a gép. A z77es rog sorozatot is érinti,z68,p67.... Rendeltem a vevőnek usából bios chipet,mert az ipon szerint alapon kell mennie a gépnek!
-
bsh
addikt
válasz
Szatesz.
üzenetére
mert ő olyan lapot keres, ami ezt tudja.

nekem meg arra lenne jó, hogy auto-n ne idle 1.000V és terhelve 1.200V-on menjen a proci, mert a bios ennyire állítja be, ami baromi sok, tekintve, hogy most fix 1.05V-on használom stabilan. csak így ugye üresjáratban is ennyit kap, feleslegesen. -
-
válasz
Szatesz.
üzenetére
A CMOS CLR óta. Mert a CPU cserekor nem volt, csak load default és azt állítottam át. Lehet h ez a jó állapot és erre képes ezzel a lappal? Mert amúgy megy minden meg stabil alapon, csak az OC-s rész tűnt el, minden ami a szorzó oldalra vonatkozott!
Azt az Ivy támogatás miatt nem merem meglépni...
krx21! Hidd el, le sem írom mert sok, de feladtam, ritka de tényleg széttettem a kezem. Asus support nulla, máshol hol kopogtassak?
-
-
krx21
nagyúr
válasz
Szatesz.
üzenetére
Tudom, de én még kicsit gondoltam közelítek a maghoz...
Kár hogy nem lehet megnézni, milyen közel is van mikor a hűtő is nyomja...Egyébként a nyer 4C-om most már olyan 6C körül van...

Linx 4.5Ghz 77C max. Régen ez 82-84C volt.
Kártyával aláfűtve régen 88C max most 81C max..
Ennél csak jobb eredmények találhatók a neten... Lehet vízzel, új hűtőfelülettel többet nyertem volna... -
válasz
Szatesz.
üzenetére
40kör. Az a jó amikor 30 táján fossa magát össze és még a 40 után sem fix, hogy jó.
players111! Ha abból indulok ki amit írsz akkor a 2600K-m megy alacsonyabb fesszel magsabb órajelen, tök jó de ha tovább megy meghal. Bár a stabilitás kinek mit jelent. Már látom, hogy a 3770K-m magas fesszel átlag órajelen megy majd, de 100kör linxet is kibír.
-
krx21
nagyúr
válasz
Szatesz.
üzenetére
Szerintem az azt mutatja, hogy illesztési minőség javításával mind a 4 magra meg lehetne közelíteni azt a hőfokot... Nálam is van 8-9C különbség...
Szatesz.
Aham... Ja az ott víz!!! Akkor is jó azért....
Megnézhetted volna Te is léggel a tesztnél, már csak azért is mert többeknek az van...
Még megnézheted....
Kíváncsi lennék... -
Pubszon
veterán
válasz
Szatesz.
üzenetére
Fizikailag van 3db 16x-os, ebből 2db 3.0-s és 1db 2.0-s.
SLI-nél 8x/8x-ba menne, de mivel ez 3.0-s (dupla sávszél a 2.0-al szemben) így bőven elég nagy a sávszélessége 1 GPU-s kártyáknak.
Egyébként én úgy tudom, hogy a 3770K-nak 16 3.0-s sávja van, így az összes Z77-es lapban ennyit tud, ha nincs külön PCI-E vezérlő chip.
Hivatalos információ:
- 2 x PCI Express 3.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4: single at x16 (PCIE2) / x8 (PCIE4) or dual at x8/x8 mode)
- 1 x PCI Express 2.0 x16 slot (PCIE5: x4 mode) -
krx21
nagyúr
válasz
Szatesz.
üzenetére
A ragasztót teljesen leszedtem... Még polípapirral kicsit meg vékonyítottam is...
Látszik a réz! A cpu sapka anyaga réz...
Hát biztos finomítani lehetne, egyenlőre nem nyúlok hozzá...
Ha variálok akkor Liquid Pro jöhet szóba...
A 180C fordítás a hűtőmnél változik... Ez is a gyártási egyenlőtlenségeket mutatja...SzlobiG: Nem akartam vizes radiátorokat...
Ez van... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Szatesz.
üzenetére
Hát figy 0.14mm az nagyonnagyon kevés. Szóval ha valahol a fekete ragasztóból már 1 tized mm-rel többet nyomott a gép, már nem ér hozzá az ihs a maghoz. Képzeld már el hogy a miliméter tizedrésze az mekkora...
Tehát szerintem simán lehet hogy van ahol nem ér hozzá mert sok a fekete ragacs a pcb-n. Ez talán magyarázza azt is hogy valakinek ezért jobba hőátadása gyárilag is mint a másiknak. Mert a miliméter tizedrészéről beszélünk... 
-
helkis
veterán
válasz
Szatesz.
üzenetére
erről jut eszembe, ha ugye nincs alatta a fekete cucc, akkor "vékonyabb" lesz a proci, ezt fogják tolerálni a fix-rögzítésű gyári coolerek pl?
mármint akkor így a cooler és a kupak közti távolság nő annyival, amennyi kijött a kupak alól, ez mennyi lehet?tehát pusztán a paszta szar?
vagy csak sok fekete cuccot raktak a kupak alá és távol van a kupak a magtól? -
Klikodesh
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Meg a lightning karira az EK blokkot.
A polcon fog elrohadni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ki tudja mivel van szennyezve