Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundsonic
aktív tag
Köszi srácok! Majd megpróbálom valahogy lemérni, bár azt hiszem ez igy marad.
SMC: sajnos nem, de néhány alkalmazás pl netflix ,peocreate, fresco kirakja 16:9 be a képet a monitorra, de alapból valóban 4:3 as a képarány. Tudon ezt az ipad 9 is tudta, de gondoltam méfisxsak usb c meg erősebb proci a rajzhoz, animálashoz. ( a vizsgafilmem még pc n rajzoltam. A dreams kivált egy tvpaint és egy after effectet majdnem, és jó hirdozni, de azért nagyban mégisxsak jobb animalni. A szemem sen a régi..
Bocsi telefonról írtam..
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest