- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Én nagyon sokat agyaltam azon, hogy melyik iPad-et válasszam. Az Air és az iPad Pro szerepelt. Végül a Pro mellett döntöttem, elsősorban azért, mert a 120 Hz-es képfrissítés hiánya engem nagyon zavar. Mellette azt is olvastam, hogy hosszútávon (évek) az akkumulátor degradációja jellemzően enyhébb a Pro modellek esetében, mint az alap / Air modelleknél.
Ez utóbbi abban az esetben nem zavarna, ha lehetne hivatalos Apple szervizen keresztül cseréltetni, de persze ezt nem lehet
, ami marhára bosszantó és nem szimpatikus lépés (éljen a Föld és a környezetvédelem).
13-as méret adta volna magát, de valahogy nekem túlságosan nagynak tűnt kézben. Persze mindent meg lehet szokni, így ezt is, de lassan egy évtizede nem érzem ennek szükségét, hogy nagyobb legyen a kijelző az iPad esetében, így maradtam a 11 col-os méretnél.
A PWM viszont eddig nem is volt a radaromon. Teljesen ledöbbentem, hogy ennyire elkerülte eddig ez a figyelmemet, hogy ez is egy fontos paraméter lehet, amit az Air tud,, Pro nem..... most már mindegy, remélem nem bosszúlja meg magát ez a döntésem a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- iPad Air 11 Wi-fi + Cellular M2 2024 128GB , Space Grey
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, ami marhára bosszantó és nem szimpatikus lépés (éljen a Föld és a környezetvédelem).