Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Én nagyon sokat agyaltam azon, hogy melyik iPad-et válasszam. Az Air és az iPad Pro szerepelt. Végül a Pro mellett döntöttem, elsősorban azért, mert a 120 Hz-es képfrissítés hiánya engem nagyon zavar. Mellette azt is olvastam, hogy hosszútávon (évek) az akkumulátor degradációja jellemzően enyhébb a Pro modellek esetében, mint az alap / Air modelleknél.
Ez utóbbi abban az esetben nem zavarna, ha lehetne hivatalos Apple szervizen keresztül cseréltetni, de persze ezt nem lehet
, ami marhára bosszantó és nem szimpatikus lépés (éljen a Föld és a környezetvédelem).
13-as méret adta volna magát, de valahogy nekem túlságosan nagynak tűnt kézben. Persze mindent meg lehet szokni, így ezt is, de lassan egy évtizede nem érzem ennek szükségét, hogy nagyobb legyen a kijelző az iPad esetében, így maradtam a 11 col-os méretnél.
A PWM viszont eddig nem is volt a radaromon. Teljesen ledöbbentem, hogy ennyire elkerülte eddig ez a figyelmemet, hogy ez is egy fontos paraméter lehet, amit az Air tud,, Pro nem..... most már mindegy, remélem nem bosszúlja meg magát ez a döntésem a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Samsung kuponkunyeráló
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ami marhára bosszantó és nem szimpatikus lépés (éljen a Föld és a környezetvédelem).