Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
3rd party Pencil vásárlás vol. 3, hátha vkinek segít:
3. nekifutásra ezt a tollat rendeltem:
Baseus Stylus Pen Smooth Writing III Series (P80080805213-00) - Wired Charging, Active Wireless Version1-2 órát használtam eddig, de eddig minden tökélketesnek tűnik.
Töltöttség kijelzésről biztosat nem tudok egyelőre nyilatkozni, de eddig úgy van beállítva a toll, hogy ne kapcsoljon ki magától teljesen, és felemelésre ébredjen. (Baseus appban lehet konfigolni, be lehet állítani azt is, hogy 5 perc után kikapcsoljon). Így van kb. dél óta, azóta használtam sztem míg próbálgattam olyan saccra 45 percet is, így merült ~5%-ot. ~17 óra készenléti időt ígérnek aktív használattal, nekem kb reálisnak tűnik.Fogásra nagyon jó, a Nillkin borzasztó gagyi hatású volt.
BT kapcsolat stabil, nem dobálja el.
Baseus app borzasztó gagyi, de célnak megfelel (na meg többihez amit próbáltam ESR, Nillkin, nincs is): Lehet benne állítani a toll érzékenységét, a nevét, a rajta lévő gombra 32 féle akció beállítható, meg firmwaret lehet rajta keresztül frissíteni.
Mágnes az oldalán erős, jól tart, erősebb szerintem, mint a másik 2 tollon volt, amit próbáltam. Ilyen szempontból az ESR tűnt a leggyengébbnek.
Személy szerint én ezt a sima USB C-s pencil helyett harmad/negyed áron simán tudom ajánlani.
Az ESR Geo pen is tök jó lett volna, ha a töltöttség jelzés nem lett volna totál hibás. Lehet, hogy ott csak én nyúltam 1 hibás darabba. A Nillkin viszont minden szempontból tragédia volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Hyundai, Kia topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Licencek + laptopok + dokkolók
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest