Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
3rd party Pencil vásárlás vol. 3, hátha vkinek segít:
3. nekifutásra ezt a tollat rendeltem:
Baseus Stylus Pen Smooth Writing III Series (P80080805213-00) - Wired Charging, Active Wireless Version1-2 órát használtam eddig, de eddig minden tökélketesnek tűnik.
Töltöttség kijelzésről biztosat nem tudok egyelőre nyilatkozni, de eddig úgy van beállítva a toll, hogy ne kapcsoljon ki magától teljesen, és felemelésre ébredjen. (Baseus appban lehet konfigolni, be lehet állítani azt is, hogy 5 perc után kikapcsoljon). Így van kb. dél óta, azóta használtam sztem míg próbálgattam olyan saccra 45 percet is, így merült ~5%-ot. ~17 óra készenléti időt ígérnek aktív használattal, nekem kb reálisnak tűnik.Fogásra nagyon jó, a Nillkin borzasztó gagyi hatású volt.
BT kapcsolat stabil, nem dobálja el.
Baseus app borzasztó gagyi, de célnak megfelel (na meg többihez amit próbáltam ESR, Nillkin, nincs is): Lehet benne állítani a toll érzékenységét, a nevét, a rajta lévő gombra 32 féle akció beállítható, meg firmwaret lehet rajta keresztül frissíteni.
Mágnes az oldalán erős, jól tart, erősebb szerintem, mint a másik 2 tollon volt, amit próbáltam. Ilyen szempontból az ESR tűnt a leggyengébbnek.
Személy szerint én ezt a sima USB C-s pencil helyett harmad/negyed áron simán tudom ajánlani.
Az ESR Geo pen is tök jó lett volna, ha a töltöttség jelzés nem lett volna totál hibás. Lehet, hogy ott csak én nyúltam 1 hibás darabba. A Nillkin viszont minden szempontból tragédia volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- EAFC 26
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest