Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Szegény dániában épp akciós egy szupermarketben, 130k-nak megfelelő JMF-ért. Vettem is családtagnak.

Ennek ürügyén ki is próbáltam.
- A kijelző nagyon szép (az én 9th gen ipademhez képest).
- Az egeres görgetés azon is ugyanúgy retek, mind a keychron mind a logitech egérrel kiakasztott/nemkiakasztott módban is.
- Lehet, hogy a Procreate már EoL módban van az enyémre, mert a GUI máshogy néz ki kicsit rajta. A duplázott RAMot nagyon szereti, egységnyi 2048*2048 vászonon míg a régi 60 réteget tud, ez 156-ot.
- Semmi értelme a kidudorodó kamerának azon kívül, hogy mégtöbb profitot jelent az almának az, hogy kötelező tokot kell venni hozzá, vagy különben billeg, mert a felbontása és a képminősége ugyanolyan kritikán alulian csapnivaló mint az előzőnek.
- Nekem első genes ceruzával a topikban és redditen többször emlegetett LightBlue appal sem sikerült párosítani. Technikailag nem látom az akadályát, hogy miért nem elég a régi lightning-lightning adapter + egy type-c lightning kábel, de biztosan ebben is szándékosan kikötöttek 1-2 drótot, hogy kötelező legyen gyári adaptert venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi