Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nonsen5e

veterán

Szegény dániában épp akciós egy szupermarketben, 130k-nak megfelelő JMF-ért. Vettem is családtagnak. :DDD

Ennek ürügyén ki is próbáltam.
    - A kijelző nagyon szép (az én 9th gen ipademhez képest).
    - Az egeres görgetés azon is ugyanúgy retek, mind a keychron mind a logitech egérrel kiakasztott/nemkiakasztott módban is.
    - Lehet, hogy a Procreate már EoL módban van az enyémre, mert a GUI máshogy néz ki kicsit rajta. A duplázott RAMot nagyon szereti, egységnyi 2048*2048 vászonon míg a régi 60 réteget tud, ez 156-ot.
    - Semmi értelme a kidudorodó kamerának azon kívül, hogy mégtöbb profitot jelent az almának az, hogy kötelező tokot kell venni hozzá, vagy különben billeg, mert a felbontása és a képminősége ugyanolyan kritikán alulian csapnivaló mint az előzőnek.
    - Nekem első genes ceruzával a topikban és redditen többször emlegetett LightBlue appal sem sikerült párosítani. Technikailag nem látom az akadályát, hogy miért nem elég a régi lightning-lightning adapter + egy type-c lightning kábel, de biztosan ebben is szándékosan kikötöttek 1-2 drótot, hogy kötelező legyen gyári adaptert venni.

Új hozzászólás Aktív témák