Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Szegény dániában épp akciós egy szupermarketben, 130k-nak megfelelő JMF-ért. Vettem is családtagnak.

Ennek ürügyén ki is próbáltam.
- A kijelző nagyon szép (az én 9th gen ipademhez képest).
- Az egeres görgetés azon is ugyanúgy retek, mind a keychron mind a logitech egérrel kiakasztott/nemkiakasztott módban is.
- Lehet, hogy a Procreate már EoL módban van az enyémre, mert a GUI máshogy néz ki kicsit rajta. A duplázott RAMot nagyon szereti, egységnyi 2048*2048 vászonon míg a régi 60 réteget tud, ez 156-ot.
- Semmi értelme a kidudorodó kamerának azon kívül, hogy mégtöbb profitot jelent az almának az, hogy kötelező tokot kell venni hozzá, vagy különben billeg, mert a felbontása és a képminősége ugyanolyan kritikán alulian csapnivaló mint az előzőnek.
- Nekem első genes ceruzával a topikban és redditen többször emlegetett LightBlue appal sem sikerült párosítani. Technikailag nem látom az akadályát, hogy miért nem elég a régi lightning-lightning adapter + egy type-c lightning kábel, de biztosan ebben is szándékosan kikötöttek 1-2 drótot, hogy kötelező legyen gyári adaptert venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HBO Max
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest