Hirdetés
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
gretzky77
üzenetére
94%nal en is gondoltam... elotte meg 99%on volt, csak az tunt fel, hogy baromi gyakran kell tolteni, meg is lepodtem, hogy hova tunt hirtelen ennyi szazalek. azota mar 92%on van, heti, ketheti szinten csokken.
en azt terveztem, hogy az elozohoz hasonloan kb harom evig fogom hasznalni... de erre igy esely sincs, kizart, hogy meg ket evig ez normalisan hasznalhato maradjon. konkretan jobban tennem ha a 2024es tabletemet adnam el, mint a 2021eset gombokert. ha az akku osszecsinalja magat, a meg a socban rejlo plusz teljesitmeny sem erezheto.
ironikus modon epp az akku volt a fo ok, amiert frissitettem, azert is hasznaltam 80%on a kezdetektol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Proton Pass topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest