Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
gretzky77
üzenetére
94%nal en is gondoltam... elotte meg 99%on volt, csak az tunt fel, hogy baromi gyakran kell tolteni, meg is lepodtem, hogy hova tunt hirtelen ennyi szazalek. azota mar 92%on van, heti, ketheti szinten csokken.
en azt terveztem, hogy az elozohoz hasonloan kb harom evig fogom hasznalni... de erre igy esely sincs, kizart, hogy meg ket evig ez normalisan hasznalhato maradjon. konkretan jobban tennem ha a 2024es tabletemet adnam el, mint a 2021eset gombokert. ha az akku osszecsinalja magat, a meg a socban rejlo plusz teljesitmeny sem erezheto.
ironikus modon epp az akku volt a fo ok, amiert frissitettem, azert is hasznaltam 80%on a kezdetektol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest