Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
zaskar
üzenetére
Akkor máshogy kell megoldanom a vásárlást. Ha már kiadok érte több százezer forintot akkor legyen meg a 3 év garancia.
Az új iPad Pro 13"-os méretben minden szempontból jó választás lenne, kivéve az a fránya ár. Bár nekem Air is tökéletes lett volna, csak kapott volna nagyobb képfrissítést a kijelző. Az a baj hogy a sima 9. gen iPad-nél is zavaró néha az alacsony Hz. Nagyobb kijelzőn ugye még jobban előjön az alacsony Hz hátránya, úgyhogy akkor marad az hogy böngészek itthoni shopoknál hátra ráakadok egy jó árú 2022-es verzióra, vagy rászánom a pénzt egy 2024-es verzióra ami sokáig elég lesz minden szempontból.
Nem az egész EU-ban van a kötelező jótállási szabály hogy 250k felett 3 év gari van?atees
Én ESR billentyűzetes tokot néztem ki magamnak ha összejön a Pro valamikor. Nyilván a gyári jobb lenne de az árából kijön basszus simán egy 10. gen iPad ami durva számomra..
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Folytatódik a széria, április 16-án mutatkozik be a Metro 2039
- Battlefield 6
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest