Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Mivel nem jelent meg márc 26-án sem az oled 11" pro, nem várok tovább. Rendeltem egy 256GB cellular 11" prot (2022) azonnali cseregarival alzába.
Már most se nagyon van a 2022 es ipad prokból sem az icentre sem az istyle üzletekben és mondták, hogy ha megjelenik az új, akkor nem is lesz már ezekből, csak az a pár darab ami jelenleg készleten van.
Azonnali cseregarival viszont, ha már nem lesznek kaphatóak a mostaniak (nem tudják ugyanarra becserélni alzában, akkor elállás, vagy ár beforgatás van), majd beforgatom az árát az újba, ha nem lesz nagyon drága.
Ha meg nagyon drága lesz, akkor örülök, hogy még tudtam az utolsó darabokból venni a jelenlegiből "normális" áron, mert más opció 120 hz-es ipad-re nem lesz, csak a pro, de ha megszűnik a 2022 pár hónapon belül, akkor majd az új rohadt drágán lesz csak. Persze árakat nem tudunk, de én most ezt látom a legoptimálisabb választásnak, viszont mindenképp azonnali cseregarival.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest