Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Szia! Szóval A Pencil azt ugyanazt tudja minden esetben. A masodik gen az ugye annyival jobb hogy mágnesesen rácuppan a gép oldalára, és így tölt. (Van talán más is nagyobb pontosság vagy ilyesmi, amit földi halandó észre nem vesz)
Rajzoláshoz pedig szinte mindegyik jó, valamint úgy általában hardveresen nem lehet mellé nyúlni.A 10-es bár jobban néz ki, mégis 1 gen Pencil kell hozzá. És egy elég ocsmány kábelen keresztül tölt.Nekem itthon 2 darab iPad7-es van használatban szontén Pencillel a gyerekeknek alkalmi rajzolgatásra meg mindenesnek. Tökéletesen teszi a dolgát.
Én a helyedben egy 8-as, 9-es iPadet vennék, Pencillel, aztán ha kinövi vagy komolyabbra fordul akkor lehet upgradelni Pro-ra. Esetleg használt jó állapotú Air4. Nekem ez van, nagyon bitang vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest