Hirdetés
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Szia! Szóval A Pencil azt ugyanazt tudja minden esetben. A masodik gen az ugye annyival jobb hogy mágnesesen rácuppan a gép oldalára, és így tölt. (Van talán más is nagyobb pontosság vagy ilyesmi, amit földi halandó észre nem vesz)
Rajzoláshoz pedig szinte mindegyik jó, valamint úgy általában hardveresen nem lehet mellé nyúlni.A 10-es bár jobban néz ki, mégis 1 gen Pencil kell hozzá. És egy elég ocsmány kábelen keresztül tölt.Nekem itthon 2 darab iPad7-es van használatban szontén Pencillel a gyerekeknek alkalmi rajzolgatásra meg mindenesnek. Tökéletesen teszi a dolgát.
Én a helyedben egy 8-as, 9-es iPadet vennék, Pencillel, aztán ha kinövi vagy komolyabbra fordul akkor lehet upgradelni Pro-ra. Esetleg használt jó állapotú Air4. Nekem ez van, nagyon bitang vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest