Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Most hogy lassan 1 éve almás vagyok, kezd megdögleni a droidos tabom is (végre..
) így indokolt lesz egy új tablet beszerzése és elkalandoztam, hogy iPad-et kellene vennem.99.9%-ban streamelt tartalmakat nézek, osztott netflix nem sokáig lesz, úgyhogy kb NAS-ról a Plex appot fogom a legtöbbet nézni.
Jó lenne egy Pro-t venni a 12.9" miatt, de erre a felhasználásra nem biztos, hogy a legoptimálisabb lenne.. Esetleg használtan egy korábbi pro modell mennyire lenne jó nekem?
Vagy vegyek simán egy idei iPadet?
Air valamiért megérné nekem a többletet? Annyit olvastam, hogy az tudja az újabb Apple Pen-t kezelni, de nem hiszem, hogy ha vennék is sűrűn használnám.
Köszi a tippeket!
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) így indokolt lesz egy új tablet beszerzése és elkalandoztam, hogy iPad-et kellene vennem.