Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ádám16
üzenetére
A többiek már szerintem kb. leírták a lényeges különbségeket. Van még különbség, pl. az ipad pro csatlakozója thunderbolt (és usb 4), nem csak sima usb-c. Ez például nekem nem igazán számít, én külső ssd-re szoktam vele dolgozni néha (videók importálása, és a feldolgozás után közvetlenül az ssd-re exportálás, anélkül hogy a belső tárhelyre elmenteném), de ez csak sima usb-c. Jobb lenne sebességben a thunderbolt, de drága, nem éri meg nekem. De ez nem kifejezetten hétköznapi felhasználás.
Nem figyeltem, hogy mekkora tárhelyet akarsz, 256 giga felett csak a pro van. 16 giga ram is csak itt elérhető, de ennek - szerintem - inkább csak a "desktop" gépként való használatkor lesz jelentősége, én még nem futottam bele ilyen limitbe (az én promban 8 giga van).
A kamerát írtad, a pro-nak az előlapi kamerája is jobb.Egyébként az új air eléggé utolérte a korábbi pro-t, ha a fentiek, illetve a kamera, hangszórók nem számítanak, akkor ahogy elnézem a 256 gigásban 50 ezerrel olcsóbb az air, szerintem nagyon jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest