Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Lehet én is taktikáznék a helyedben, mint ahogy g@abo is irja... igazából én is ezt tettem a mostai iPhone bevásárlásaimmal. (Én összesen 3-at vettem most a családba, ugyhogy megérte okosan taktikázni, bár nálam már stabil elképzelés volt, ami végül szimplán bejött.)
Ha nem tudod Német mediamarktból megvenni (vagy nem akarod), akkor a magyar árak miatt nagyon megéri ügyesen, idöben rendelni / venni, hogy ha úgy alakul, akkor megérje az ujabbra cserélni iziben, amig meg lehet lépni az iPad9 visszaadását.
Én tuti azt csinálnám, hogy megvárnám, amig jön a hir, hogy oktoberben mikor lesz az apple event (addig nagy valoszinüséggel nem változik az ára csendben sunnyogva a háttérben, ha igen, az is elöször csak az apple-nél, és csak utána azt késéssel lereagálva a mediamarkt meg hasonló helyeken), és az elött pár nappal berendelném az iPad 9-et. Ha korábban megjön az iPad, akkor bontatlanul megvárnám az uj iPad bejelentését (a technikai fejlödés miatt) és az árak alakulását. Ez után el lehet dönteni, hogy megéri-e visszadobni a berendelt iPad-et (bontatlanul tuti nem gond visszavenni, persze a határidöre figyelni kell), vagy megtartani a tulzott áremelkedések miatt...
Nem egyszerü a helyzet, de ha szépen van kezelve a szitu, akkor a végén nyerhetsz vele. Legrosszabb esetben a nyakadon marad egy még jó áron vett iPad 9-es, amivel még mindig tutira kihuzod az 5-6 évet mostantól számitva.
Bocs, ha kicsit hosszú lett az irás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi