Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
Menj és próbáld ki tapasztald meg magad.
Van aki szerint ipari hulladék van aki szerint meg teljesen rendben van.
Én csak azután vettem észre átlagos felhasználás mellett, mikor rá kellett keresnem hogy mi ez a jelly hiszti. De van aki egyből kiszúrta (vagy pont azért ment és már tudott róla).
De tudtommal a 9-eshez képst számos előnye van a mini6nak. nekem a design is jobban tetszett, az hogy ez más USBc-vel rendelkezik. meg a hardwer is jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó egy pixel 7 obsidian
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest