- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Rebelf
üzenetére
iPad2-m van, vibrál, mint álat. Főleg ahogy mész lentebb fényerőben, változik a szaggatási frekvencia (fényerő csökkentésére hivatott, ügyetlen megoldás, alias PWM), halál. Nem, nem rossz az adott példány. Ezt az utcát ne erőltessük. Ettől nehéz ez.
comegetsome1, 2-3 fokkal olcsóbb modellekre hajtok, nekem nem ér annyit az egész, mint amennyiket az általad említettekért elkérnek. Megeshet persze, hogy csak az újak, maiak közt akad nyugodt képű. Nem is tudom hol lehetne tesztelni többet egyszerre vagy legalább egymás után. Hamar kiderül, nem az időtényező itt a gond. A továbbiakban is szintén vibraérzékeny fórumtársak szíves tapasztalatmegosztásaiban bízom. Mert vibra módban az eszköz értéke nekem nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs