Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
Miért kell az appokat zárogatni?! (És ez most nem csak Neked szól, hanem általában)
Én valahogy sosem éreztem hátrányát annak, hogy nem zárogatok be mindent, mert az appkezelés nem olyan mint android vagy akár windows esetén. Elég sokat olvasgattam ebben a témában, és valahogy nem érződik szükségesnek, hacsak ki nem fagy az adott alkalmazás.
Persze ez csak az én egyéni szubjektív véleményem iPhone és iPad használat alapján....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- World of Tanks - MMO
- Xbox One
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest