Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laciba77
tag
válasz
Hanibata
üzenetére
Szia. Pár hónapja használom elsősorban most otthon, de a terv az, hogy állandó útitársam lesz, ha enyhülnek a korlátozások. Ilyen méretben kerestem Android tabletet, de odaát ez a méret kb. halál - van egy Lenovo, meg egy nagyon gagyi Samsung kb. Hosszabb távra kerestem társat és ahogy megjelentek a hírek erről, egyből szerelem lett. Első Apple termékem, így volt pár szokatlan dolog, de ez nem az iPad, hanem az eltérő szemlélet miatt van. pl. fájok másolása. Azóta természetes lett az iCloud használata. A megjelenítés, a hangminőség mind első osztályú. Gyors, teszi a dolgát. Ráadásul "szemrevaló" is a kicsike.Az első hírek a jelly scroll effektről kissé eltántorítottak és emiatt egy hétig jártam munka után az iStyle-ba megtapogatni, de végül beadtam a derekam és azóta se zavar. Jelenleg nyelvtanuló program, kis rajzolgatás, némi Netflix és böngészés a napi rutin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy ruhás topik
- Call of Duty: Warzone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest