Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi a választ!
U.K.ban élek, az itteni használtpiacot néztem.... itt tele van a kínálat mindenféle szolgáltatóssal.. ill, a wifiseknél van olyan is hogy wifi B meg C
...ahogy nézem nincs bennük gps, de tulképp nem is olyan fontos..
..nagy a dilemma, hogy mi legyen, mert nagyrészt tényleg szinte csak a store ban vásárolt filmjeim mobil nézésére venném, ill YT. szal a szuper gyorsaság annyira nem lényeg... viszont ha mondjuk jövőre v. azután nem tudnám használni erre, az nagy szivacs lenne... a mini5, ahogy látom nem lenne itt használtan lényegesen olcsóbban, mint egy új normál ipad, de akkor meg inkább az..... viszont az meg vszinű túl nagy lenne nekem....
...vmi régebbi iphonera is gondoltam erre a célra 7-X. a lényeg, hogy meg szeretném ezt úszni max 40e körül...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest