Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Itt van, aki napi szinten használ mini2-őt.
Engem biztosan nem tudna rábeszélni senki, de ha olcsón találsz, akkor vedd meg.
Legfeljebb eladod, ha mégsem válna be.Az iPad9 jó vételnek számít. Forintban 130 körül mozog az ára. Annyit valószínűleg rászánnék és a következő 5 évre le van tudva a tábla project.
-
ahogy te is rájöttél, eleve szoftveresen elavultnak számító ipadet vennél, de ahogy nézem kapásból elég nagy elvárásokkal
- jelenleg egész jól használható, de hogy mikor lesz rajta valami OS ban senki nem tudja megmondani - ha meg tudnám, akkor már betippeltem volna az 5 számot, és nem itt irogatnék neked
- olyan kevés szolgáltatófüggő iPadet láttam az elmúlt 10 évben, hogy el se hiszem hogy pont kiszemeltél egy ilyet - egy szóval: NE . Vegyél függetlent és kész. Telekomosat vehetsz, mert azt 5 perc függetleníteni otthonról: [link]
- csak abba tudsz rakni SIMet ami Cellular modell
- igen wifi mindegyikben van - tudsz osztani netet az ipadnek
- őszintén tudod mit kerülj el? pont amit kinéztél: Mini 2 és 3 ma már nagyon elavult, lassúcska, tök gyenge CPUval - Mini 4 alig drágábban kapható: 50-60k körül - bőven megéri a plusz pénzt
- teljesen jó, én erre használom a sajátomat
1 év alatt járt nálam szinte az összes MiniMini 2 - lassú hardver és lassú bejutás, mivel nincs rajta TouchID
Mini 3 - ugyanaz a lassú hardver, csak kapott TouchID-t
Mini 4 - kicsit gyorsabb hardver, de iOS 14-15 alatt ez is kicsit lassúcska volt már
Mini 5 - jelen pillanatban ár érték bajnok, feleannyiba kerül használtan mint a Mini 6 újonnan, tök jó gyors, mindent tud, amit a "nagyok" - osztott képernyő, multitasking villámgyors, nagyon megszerettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Assassin's Creed: Valhalla
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, átmenetileg jegelve
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest