Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Persze igazat adok Neked is. Én nem láttam még élőben ezt az új minin, csak a neten agyonra belassítva, ami valljuk be nem ad vissza semmit. A saját 8. generációs ipademen kísérleteztem ezek után, és itt is tapasztalom két irányba fordítva is, de speciel engem pont nem zavart és észre se vettem volna, ha a hírek hatására nem kísérletezgetek vele. Ennek ellenére az apple válasza egy picit gusztustalan (jó nem picit), kb mint mikor rosszul tartod a telefont volt a válasz, de sajnos megtehetik. Talán kapnak majd arconcsapást az élettől, de azt mi már nemhiszem hogy látni fogjuk, mivel túl sok az elvakult fan. Nyilván az hogy engem ez nem zavar, Téged egyáltalán nem érdekel meg nem is nyugtat meg (pláne az apple hozzáállása a dologhoz), illetve azokat sem akiknek hasonló tüneteket okoz mint neked. Sajna nagyon úgy néz ki hogy vagy hozzászoktok, vagy mást használtok helyette, ami elég elkeserítő és kiábrándító hozzáállás egy ilyen cégtől, bár már leírtam hogy ez az apple már rég nem az az apple....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest