Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
tuzpenge
üzenetére
Nézőpont kérdése, hogy mennyire van felfújva. Inkább azt mondanám kit mennyire zavar.
Engem speciel zavar, normális tartalomfogyasztás mellett is megfájdul tőle a fejem.
Igen, több eszköz is szenved hasonló jelenséggel, van összehasonlító videó a youtube-on, ahol a mini mellett van még pár eszköz, de a mininél jelentkezik leglátványosabban a jelenség.
És hát amellett sem mennék el, hogy van otthon mini2 és mini4 is, és egyik sem produkál ilyet, erre megjelenik az érezhetően feljebb pozicionált mini6 és kibukik egy ilyen dolog. Attól a cégtől, ahol a butter smooth megjelenítés mindig az egyik legfontosabb dolog volt sokáig, ez volt a zászlójukra tűzve, erre most jön egy ilyen válasz amikor kibukik ez a dolog, hogy "ez ilyen".
Kb. 3 éve várom erősen, hogy frissüljön a mini széria, de ezzel én nem fogok együtt élni, 200-320 ezer forintért nálam ez nem fér bele.
Még várok pár napot, benne vagyok a 14 napban, aztán lesz újabb tapasztalat, hogy hogy megy az MM-nél ennek az ügyintézése.
Hogy utána mi lesz, nem tudom, lehet meg fogok barátkozni a nagyobb mérettel és 11-es Pro lesz helyette.Külön jó, hogy berendeltem a minihez már egy pár cuccot (tok, üvegfólia, dbrand skin) lehet ezeket is feldobálni majd az apróra.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Ipad 11 128GB kék /foxpost az árban/
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest