Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Sziasztok
Gondolkozom, hogy lecserélném az asus zenbookom mert már elegem van a windows hülyeségeiből.
Alapvetően egy macbook m1 air modell volt kinézve de elkezdtem nézegetni az ipadeket is. Leginkább napi szinten böngészés,email,messenger, stream/video nézés (twitch-youtube), zenehallgatásra szoktam haszálni a mostani gépet. Sokszor amikor mondjuk olvasok mellete megy egy videó vagy stream háttérzajnak stb.
Ha jól láttam akkor ipad-n lehetőség van arra, hogy az egyik oldal megy egy video vagy bármi és mellete mondjuk olvasok stb. Arra is van esetleg lehetőség, hogy 3 részre legyen osztva ilyenkor a képernyő? (Mondjuk megy egyik részbe youtube-n zene mellete twitch stream és még ez mellet tudok böngészni?)
A másik kérdésem, hogy van netflix meg apple tv előfizetésem de vannak olyan tartalmak amiket nem tudok megnézni mert olyan streaming szolgáltatónál van ami nem elérhető és így szoktam a "virágboltból kölcsönözni" Erre itt ipad-n van lehetőség? Akár gépre akár egy külső meghajtóra mentve? (macbooknál láttam, hogy ez megoldható illetve ha megveszi az ember az adott programot akkor ntfs meghajtóra is fel lehet másolni).
Még annyit kell tudni, hogy rengeteget utazom melóból kifolyólag és szálloda/hotelból megyek a másikba folyamat. (Lényegében ott élek). Sokszor nem is szoktam vinni a gépet mert nincs kedvem este/utazás közben bohóckodni és így jött az ötlet, hogy talán egy ipad lenne a jó megoldás számomra.
A fentebb lévő felsorolások véget arra jutottam, hogy számomra a modellek közül az ipad pro 12.9 méretű tabletje lehetne a megfelelő. Viszont azt nem tudom, hogy elég-e nekem egy 2020-s 4th generációs modell vagy inkább M1 felé nézelődjek.
Mit javasolnátok nekem? Bocsi előre is a hülye kérdésekért de nagyon nem vagyok képbe ipad fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- EAFC 26
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Alapvetően egy macbook m1 air modell volt kinézve de elkezdtem nézegetni az ipadeket is.