Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz nitro16 #37644 üzenetére
Ha ennél vékonyabb lenne, belelógna a faceID a kijelzőbe mint az iPhone-nál. Azt meg ki akarja? Egyébként normálisan megfogni már a mostani is túl vékony.
Én egyetlen pletykát olvastam eddig ami változás lehet, hogy alapból landscape lesz az iPad, és átkerül a faceID a hosszabbik oldalra. De hogy vékonyabb legyen a káva azt kétlem. -
HardRic
addikt
válasz nitro16 #35910 üzenetére
NAS vagy Windowsos gép médiaservernek nem játszik?
Én pl. [így] használom a Windowsos gépemet, anélkül, hogy valaha hozzányúlnék. Najó, frissítések után nem mindig indul el minden, olyankor rá kell menni remote, de na…Egyébként az első pár iPadOS 15 betaban még ment egymás mellett több mediatartalom lejátszása Safarival. Azt hitték az emberek, hogy direkt van, aztán kiírtották. Valszeg bug volt
-
addikt
válasz nitro16 #35906 üzenetére
iPad nem tud egyszerre kettő hang forrást lejátszani. Torrentre nem alkalmas. Cserébe van simes. Neked egy M1 MacBook air kellene. Akkora kb mint egy 12.9 pro tokkal de jobban bírja az akku és tölthető USB c-n mint egy tablet, kérdés hogy akarod e osztani rá a netet mindig.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
-
Maxxy10
addikt
válasz nitro16 #35896 üzenetére
Virágboltos dologhoz csak annyit, hogy megoldható. Viszont közvetlenül nem tudsz iPadre tölteni. Pc-ről kell átemelni a filet, 3utools program tökéletes ehhez.
Mindenféleképpen az M1-es éri meg és egy olyan értékű iPadhez én erősen ajánlom az apple care+ megvásárlásàt is.
-
Parson
addikt
válasz nitro16 #35896 üzenetére
Sztem mindenképp kompromisszumokkal jár a dolog, nem lesz tökéletes megoldás. De hogy sokkal kényelmesebb lesz utazáshoz, az tuti. Föleg egy jó billentyüzettel. Az egyidöben megannyi stream nem biztos hogy müködni fog, de sztem annyi baj legyen. Egy stream kis ablakban közben a többi cucc közötti valtogatas sztem meg mindig menni tud, bár én nem használom igy. A virágboltos megnevezés nem tudom mit takar, bocs. Én mindenképp az M1 felé terelnélek. Végeredményben sokkal jobb hosszútávra.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest