Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Süvi
    őstag

Köszönöm szépen! (Divinity-nek is természetesen a választ!)

Hasonló munkakörben vagyunk tehát. Te alkalmazod is, amit én ki szeretnék építeni. Szükséges bármiféle Screenprotector a masinára? Én nem igen költenék rá, de megoszlanak a vélemények.

Az általad öszegyűjtött refelektumokat rögzítem. Jól jöhet. Olyan ESR tokot hol tudok venni? Jó lenne magyar földön, külföldről nem igen rendelnék most.

Részben tudok csak válaszolni.
    Magyar boltokban nem vagyok annyira otthon (vám, ÁFA előtt vettem még az aliről), inkább mutatnám, hogy milyen vált be. Az egyik készüléken ilyen van, a másikon a bill. miatt csak egy ilyen egyszerű hátlap. UAG tokot lehet kapni, egy ismerősnek ilyenben van a készülék, fogtam én is kezemben, nagyon erős, biztos nem hajlik meg. De nagyon jó értékelést kapnak a Zugu tokok (talán ez a legjobb mind közül, ha biztosan nem kell bill.)

Fólia (Toll on): a hozzászólások alapján két fajta kijelzővel érkeznek az ipadek:
    1, "semmitől sem karcolódik meg"
    2, "levegő is karcolja" :) (Troll off)

Ha csak itthon használnám szerintem nem lenne rajta fólia, mert nem karcolódna.
    A toll és a környezet miatt viszont van rajta jobb minőségű (ESR) üvegfólia.
    Hiába próbálom mellőzni a krétát, a kollégák mindenhová leteszik a szivacsot és néha nekem is használni kell, így "poros" a környezet és tényleg bátrabban viszem magammal, veszem elő bárhol.

Új hozzászólás Aktív témák